Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Re: Dobro veče

Post od srdjanyo »

Rakhil napisao:Ajd uvoznicki, ali gde nadje izvoznicki lobi :kezo:
Export-import-ono-ovo,bračala. :D
A kako braća Hrvati?Njima je sve u kunama?Oni i na svojim portalima onaj Eurojackpot obračunavaju u kunama?Na čemu se oni baziraju,koji je njihov reper?Vidim da su dužni do guše.Samo pitam.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Devizne rezerve su im u EUR.

S Vikipedije:
Devizne pričuve su od početka krize povećane s 9,1 milijardi eura, na 11,3 milijarde eura, odnosno 24 posto u odnosu na 2008. BDP u istom vremenu pao za čak 12 posto, Hrvatska monetarna politika je očito politika monetarne stabilnosti, koja uključuje stabilan tečaj, nisku inflaciju i visoke devizne rezerve, iako to može naštetiti izvozu.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Oni su otisli u k..c, gore nego mi. Njihova jedina politika je mrznja prema nama i to je tuga. Kad se neko javi na medijima da se kanu toga i da je proslo vec 20 godina od kad srba nema odmah ga poklope. Oni nisu iskoristili svoju sansu u turizmu. Poljoprivreda im je ocajna, a privrede i nemaju. Ne vole srbe, a bez nas im nema zivota, jbg.
To je kao i kod nas imamo potencijal u poljoprivredi, ali Bg na H2O je ipak bolje resenje.

Poslato sa Lumia 925
Slika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

branjo nismo mi takav forum.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

branja napisao:Oni su otisli u k..c, gore nego mi. Njihova jedina politika je mrznja prema nama i to je tuga. Kad se neko javi na medijima da se kanu toga i da je proslo vec 20 godina od kad srba nema odmah ga poklope. Oni nisu iskoristili svoju sansu u turizmu. Poljoprivreda im je ocajna, a privrede i nemaju. Ne vole srbe, a bez nas im nema zivota, jbg.
Ma da mi smo najlepsi, najkur*evitiji, najbolje ribe imamo, svi ce da pocrkaju bez nas, samo pssssst oni to ne znaju. Al' cemo da im ga uvalimo :loool:
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Ja se izvinjavam što sam pomenuo HR.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Znam da nismo takav forum. Dzoni ja sam iz cro, imam tamo dosta imanja i, veruj mi, meni je prvom u interesu da je sve ok. Voleo bih da mozemo i mi odavde da odemo slobodno kao sto oni ovamo dolaze. A na moje pisanje da nema zivota njima bez nas govorim iz realnog zivota i realbog stanja stvari, a ne da smo mi kao vazduh pa niko ne moze bez nas. Vecina zemlje i je zapustena i to su uglavnom imanja ljudi koji se vise nece vratiti tamo, a u takvoj apatiji i njihovi ljudi su pobegli u gradove i sve im je uglavnom zaraslo. O tome ja pricam.
Kvalitet usluge im nije na nivou nekih drugih destinacija, a napaprili su cene. Oni su u mnogo vecem problemu od nas.
Ali boli me uvo za njih. Ja hocu da zivim i radim ovde, a vidim da vlast zabole tuki za svoj narod. Poceli smo da se plasimo kise. Eto dokle smo se srozali.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Nista se ti za njih ne brini.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

srdjanyo napisao:
Rakhil napisao:Ajd uvoznicki, ali gde nadje izvoznicki lobi :kezo:
Export-import-ono-ovo,bračala. :D
A kako braća Hrvati?Njima je sve u kunama?Oni i na svojim portalima onaj Eurojackpot obračunavaju u kunama?Na čemu se oni baziraju,koji je njihov reper?Vidim da su dužni do guše.Samo pitam.
Rado bih ti odgovorio, ali uopste ne razumem sta si pitao, bez ikakve sprdnje :kezo:
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Dzoni_m napisao:Nista se ti za njih ne brini.
Ne brinem se ja za njih. Boli me tuki, mogu da nestanu. Imaju oni pomoc iz one male drzave.
Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

I evo ga Vatikan, idemooooo :mrgreen:
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Tebra, ja se ne mesam u politiku i te zavere, cia, vatikan i ta sranja.

Prvo u mom mestu su dilazile poznate ustase kod moje babe i dede kad su obnovili kucu i zna se da su moji bili cetnici i ustase su im rekle da je bili glupo sto su se klali onda jer je sad sve pusto. Recimo kod nas u Dalmaciju su naselili hrvate iz Hercegovine koji se ne druze sa lokalnim hrvatima, nemaju iste obicaje i uopste ih ne zanima more ni taj nacin zivota. A to ove stare mnogo boli. A i oni sami kazu da im crkva ne pomaze odavno bi crkli. Oni imaju skoro 30% donobrana koji imaju masne penzije, a ostali penzioneri su na ivici egzistencije. Cak su im penzije vece nego plate dobrog dela stanovnistva. A to mi je i jedan dalji rodjak potvrdio koji prima tu penziju. Sta oni izvoze sem Podravke i Ena sardina.

Ali mi se trebamo ugledati na neke pametnije zemlje tipa Madjarska i Ceska, a po svemu sudeci pregazice nas Albanija.
Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Rakhil napisao:I evo ga Vatikan, idemooooo :mrgreen:
Pouzdano znam da Papa ima iPhone i preferira dizelaše njemačke proizvodnje. Ne bi post'o Papa da je glup :)

edit:
E da... I jednom kardinalu što vozi Alfu je rekao da mu je glup ukus za kola :D
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Aktuelni papa je maher par ekselans, nema boljeg PR-a organizovane religijske zajednice od njega na svetu
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Jeste off topic tema, ali previše ste odlutali. :policajac:
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori