Novi Sad
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Re: Novi Sad
Kad to zavrse,bice fantasticno . Posebno ce biti rasterecena sugava Partizanska i moci ce da se izbegne.
p.s. Jos nisu stavili drugi sloj asfalta,bruka od grada..
p.s. Jos nisu stavili drugi sloj asfalta,bruka od grada..
Ostao je jos jedan mali deo mosta da se izgradi kako bi se spojila cela ruta sa klisom....posto mi je ekipa na avijaciji, ponekad tuda prosetamo kerove, pa se zajebavamo da je ostalo toliko da se uradi da se mozes zaleteti kolima i preleteti na drugu stranu (kao u taxi filmu
) ...inace ovako stoji vec duze vreme, iz kog razloga ne znam...nadam se da ce nastaviti radove uskoro

Jedan je na rumenackom putu koji se racva dalje ka sajlovu/rumenci, novom naselju i prema ovoj novoj deonici...a drugi je kada se predje taj prvi novi da kazem nadvoznjak pa pre mosta koji je u izgradnji....
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Mislio sam na partizansku..nuk napisao:Pa mora ovaj da se slegne
Slabe vajde ja tu vidim od rasterećanja. Dobro nije da neće biti, pogotovo teretnog saobraćaja, ali ostalo ...
Ako pogledaju mapu NS, svi izlazi sa autoputa se opet slivaju na isti potez. Prosto neverovatno, da nisu uradili neki makar polukružni put oko grada.

Potez NS-BP je takođe prilično opterećenj, kako teretnim, tako i putničkim saobraćajem:

Gledao sam neki plan i tu ima ucrtan taj famozni put BP-NS i ostale saobraćajnice, za rasterećenje seoskih puteva.
Sa žutom sam označio sadašnje stanje, a plavom "planirano".
Taj potez ka NS i ka granici, bi toliko rasteretio saobraćaj i povezao BP sa NS, da bi verujem ovde skočile cene nekretnina.
Kompletno bi se zaobišla sela i imali bi magistralu bez traktora i biciklova do NS. Znači cirka 15 minuta

Ako pogledaju mapu NS, svi izlazi sa autoputa se opet slivaju na isti potez. Prosto neverovatno, da nisu uradili neki makar polukružni put oko grada.

Potez NS-BP je takođe prilično opterećenj, kako teretnim, tako i putničkim saobraćajem:

Gledao sam neki plan i tu ima ucrtan taj famozni put BP-NS i ostale saobraćajnice, za rasterećenje seoskih puteva.
Sa žutom sam označio sadašnje stanje, a plavom "planirano".
Taj potez ka NS i ka granici, bi toliko rasteretio saobraćaj i povezao BP sa NS, da bi verujem ovde skočile cene nekretnina.
Kompletno bi se zaobišla sela i imali bi magistralu bez traktora i biciklova do NS. Znači cirka 15 minuta

Poslednja izmena od nikaragva u 06 Maj 2015, 13:36, izmenjeno 2 puta ukupno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kontam lakše ću u Veternik na servis, ali 'Oću li i dalje morati da se sa autoputa isključim 175000 km ranije?
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ne, sa autoputa pravo na ovu petlju i praktično obilaziš grad

Ja se zezam za sleganje, ko zna kad će da završe Partizansku
To si i napisaohalf man napisao:Mislio sam na partizansku..nuk napisao:Pa mora ovaj da se slegne

Ja se zezam za sleganje, ko zna kad će da završe Partizansku
Završiće je partizani.
Možda s obzirom na ime, neće namerno da je završe, jer su vojvode na vlasti.
Možda s obzirom na ime, neće namerno da je završe, jer su vojvode na vlasti.
Na bulevaru video izgorela bmw trojka e39. Pokupio je pauk. Cudi me da nema u medijima ali piroman je izgleda i nocas rostiljao
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
E39 je petica.
Možda se neko sa gramom mozga setio da zabrani medijima da objavljuju, jer piroman možda to radi iz popularnosti.
Šta mu uopšte mogu ako ga uhvate? On je pojedincima napravio neku materijalnu štetu. Mislim da ne može da odgovara zbirno za sve to zajedno?
Šta mu uopšte mogu ako ga uhvate? On je pojedincima napravio neku materijalnu štetu. Mislim da ne može da odgovara zbirno za sve to zajedno?
Ovo treba objaviti u Science Today