Škoda Rapid
Re: Škoda Rapid
Meni se ceo prednji deo baš dopada...
Uz razumnu cenu ovo ce biti pun pogodak 

Sigurno će biti lepo prodavan model naročito na Balkanu gde je Škoda dobila mitske vrednosti WV.
Farovi su baš usrali ceo dizajn. Prvi renderi sa oštrim ivicama i istim takvim farovima su, meni, neuporedivo bolji. Ovako je ispao mix postojećeg dizajna i ni malo se ne udaljava od Fabie, naročito nosom pa ispada kao da je Rapid trozapreminska verzija Fabie.
Farovi su baš usrali ceo dizajn. Prvi renderi sa oštrim ivicama i istim takvim farovima su, meni, neuporedivo bolji. Ovako je ispao mix postojećeg dizajna i ni malo se ne udaljava od Fabie, naročito nosom pa ispada kao da je Rapid trozapreminska verzija Fabie.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Suštinski sigurno da jeste, ali sam imao utisak da je postojala ideja da ga plasiraju kao poseban model, što imenom i čine, koji će imati i novi dizajn, a za koji sam verovao da je proba pred Oktaviu. Meni, kome se dizajn Fabie uopšte ne sviđa, Rapid deluje kao prežvakana priča i pokušaj da se zarade pare na siromašnim tržištima, a ne nešto stvarno novo.trojanac napisao:Što ustvari i jeste.
Sudeći po članku http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=611851 ovo što gledamo je zamaskirano test vozilo i Rapid neće izgledati tako.
Ovo bi trebale da budu zvanične slike.

Iz ovog komada prednje maske se vidi da neće biti kao na test vozilu, što me veseli, a i oblik zadnjeg svetla zadržava oštrinu koncepta.
Još jedna odlična stvar je potvrda da će Rapid zadržati Škodin fazon da u limuzinskoj formi ima 5 vrata.
Ovo bi trebale da budu zvanične slike.

Iz ovog komada prednje maske se vidi da neće biti kao na test vozilu, što me veseli, a i oblik zadnjeg svetla zadržava oštrinu koncepta.
Još jedna odlična stvar je potvrda da će Rapid zadržati Škodin fazon da u limuzinskoj formi ima 5 vrata.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Na ovoj crvenoj se lepo vidi da je srebni deo iznad maske folija kao i obrvice.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
I ne samo maska i obrvice. Zadnja vrata su docrtana da izgledaju krace, ceo zadnji kraj je oblepljen u foliju, stop svetla su fake... Vrlo pametna kamuflaza, deluje da ce ispratiti koncept prilicno
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa Škoda je to.
Stvarno je izlepljen na sve strane. Ko zna u koju boju je stvarno ofarban?

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Hm, biće interesantno. Taman zamisliš u glavi jedno, kad ono vidiš na ulici nešto drugo. 

Posetite www.garaza.rs !
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Hm... Bas i nisam idusevljen ovom Skodom Jettom, nesto mi visoka, no, sudicu kad je vidim uzivo... One slike iz prvog posta su brutalne...