Ajd napisi neke karakteristike liberalnog kapitalizma i gde ih vidis u Srbiji, ali naucne definicije samo, molim teta druga vremena koja spominjete je liberalni kapitalizam koji je nastupio.
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
To nije taksa, to je pljacka, cista pljacka. Bole me da finansiram RTS u bilo kom obliku, ne treba mi javni servis.
Meni sve to sa rts i pretplatom i javnim servisom liči na zabijačke.
Uraniš svinju, zakolješ je, gurneš je u njena creva
Tako isto funkcinioše pretplata na javni servis.
Uraniš svinju, zakolješ je, gurneš je u njena creva

Tako isto funkcinioše pretplata na javni servis.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
A plata direktora RTS je cca 700000 RSD.
:O
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Naravno da je pljacka, kao i mnoge druge stvari koje nam namece ovaj (ne znam vise kako da ga nazovem) sistem. Samo cekam kad cemo poceti da placamo godisnju ili cak mesecnu taksu na vazduh koji udisemo.
Ali postovani forumasi, ovo je Srbija. Zemlja gde je 70% ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem, a ne znaju ni oni kako vise to uspevaju, 15% je siromasno. 5% je prebogato, a 10% normalno zivi. A na sitotinji i zec silji ku..c.
A mene licno zanima samo jedna stvar...Koliko je ovaj narod navikao da mu je lose, pa se ne buni kao da mu je dobro. A cini mi se da je svaki dan sve gore i gore.
Ja vam potpisujem, da sutra neko iz vlasti kaze: ,,Od sada je hleb 300 dinara, mleko je 500, racuni za komunalije se utrostrucuju,...,, , ja mislim da bi narod i dalje blejao kao telad, kao sto i sada bleji i nista ne preduzima.
Ali postovani forumasi, ovo je Srbija. Zemlja gde je 70% ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem, a ne znaju ni oni kako vise to uspevaju, 15% je siromasno. 5% je prebogato, a 10% normalno zivi. A na sitotinji i zec silji ku..c.
A mene licno zanima samo jedna stvar...Koliko je ovaj narod navikao da mu je lose, pa se ne buni kao da mu je dobro. A cini mi se da je svaki dan sve gore i gore.
Ja vam potpisujem, da sutra neko iz vlasti kaze: ,,Od sada je hleb 300 dinara, mleko je 500, racuni za komunalije se utrostrucuju,...,, , ja mislim da bi narod i dalje blejao kao telad, kao sto i sada bleji i nista ne preduzima.
Pa naučen je tako, a i primitivan narod, neobrazovan i vrlo zaboravan
A jel to da bi bio nezavisan?srdjanyo napisao:A plata direktora RTS je cca 700000 RSD.
Zbog nejači nije sigurno
Dobro nas je Tito istrenirao. Još su živi matori koji pamte Goli otok pa navikli da ćute. Ipak mislim da prosto nema snage u ljudima da opet menjaju, plaše se da ne dođu još gori od ovih.McGruja napisao:Pa naučen je tako, a i primitivan narod, neobrazovan i vrlo zaboravan
Pola države i živi kao parazit od tih na vlasti pa se zato niko i ne buni. Druga polovina se polako pakuje i beži.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Kakav smo mi narod u globalu, to je druga prica. A da mnogi teze parazitskom zivotu i to je cinjenica, koju nisam procitao nedge, nego se licno uverio. I previse nekulturnih ljudi i samozivih. Bez lazne skromnosti za sebe mislim da sam kulturniji i vaspitaniji od barem 80% ljudi u ovoj drzavi, ali i dalje radim na sebi i trudim se da budem bolji i svakom smislu, pa i u vaspitanju.
Jucesnja situacija: Otisao sam u banku da podignem platu i platim racune. Dok sam stajao u redu, neki covek, po izgledu oko 50-55 godina, koji je vec bio u banci i izasao iz nje zajedno sa sluzbenikom banke, stao je pored mojih kola i pricao sa njim. Pritom mi se naslonio na gumu nogom. U banci guzva, napokon stizem na red, zurim na posao i zato sam ga iskulirao. Dok sam zavrsio, on je vec otisao. Inace da sam izasao i da sam ljubazno rekao : ,,Izvinjavam se, da li bi ste mogli da se ne naslanjate na moj auto?,, , sumnjam da bi od takve sirovine dobio odgovor : ,,Izvini, nisam namerno,, ili nesto slicno. Ocekivao bi da bi mi nesto vulgarno odgovorio ili nesto slicno. A dalji ishod verujem pretpostavljate...A doslo mi je mu kazem: ,,Hajde lezi na haubu pa odremaj malo,,.
Msm, nece on da pojede ni gumu ni felnu, ako se naslonio. Ali opet nema smisla. Drugo, nasao sam se u situaciji da kulturi moram da ucim coveka koji je godina mog oca. A to nije ni malo zgodno.
Jucesnja situacija: Otisao sam u banku da podignem platu i platim racune. Dok sam stajao u redu, neki covek, po izgledu oko 50-55 godina, koji je vec bio u banci i izasao iz nje zajedno sa sluzbenikom banke, stao je pored mojih kola i pricao sa njim. Pritom mi se naslonio na gumu nogom. U banci guzva, napokon stizem na red, zurim na posao i zato sam ga iskulirao. Dok sam zavrsio, on je vec otisao. Inace da sam izasao i da sam ljubazno rekao : ,,Izvinjavam se, da li bi ste mogli da se ne naslanjate na moj auto?,, , sumnjam da bi od takve sirovine dobio odgovor : ,,Izvini, nisam namerno,, ili nesto slicno. Ocekivao bi da bi mi nesto vulgarno odgovorio ili nesto slicno. A dalji ishod verujem pretpostavljate...A doslo mi je mu kazem: ,,Hajde lezi na haubu pa odremaj malo,,.
Msm, nece on da pojede ni gumu ni felnu, ako se naslonio. Ali opet nema smisla. Drugo, nasao sam se u situaciji da kulturi moram da ucim coveka koji je godina mog oca. A to nije ni malo zgodno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nominalna plata Tijanića bila je 2500€. Provereno. Šta je i da li je još deljeno, ne mogu da tvrdom jer ne znam.srdjanyo napisao:A plata direktora RTS je cca 700000 RSD.
Širim haos!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Pokojni Tijanić je,u jednom intervjuu,potvrdio da mu je plata nešto preko 700000 RSD.I da nije srećan zbog toga.Verovatno jer kad treba da podigne platu,mora da kupi 2 kineska kofera da ponese toliko para.
Ne znam šta je tu čudno oko plata u RTS,ili uopšte novca kojima raspolažu.Miljkovićka.Olja Kovačević i Maja aka Foto Toni imaju oko 500k platu.Moj šurak radi,u Kikindskom dopisništvu i ima platu oko 38000.Pre 2 meseca su obnavljali vozni park za dopisništva.Ko od šale su pljusnuli kintu za 55 Dačija Sandero 1.5 dCi.Još onaj Stefanović,g.o. urednik hteo Nišlijama da pošalje 2 Dačije jer prca jednu reporteku iz dopisništva Niš.To je RTS,to su naše pare,a neki se njima kiti,ili nabija na kitu pomoću njih.Sve to uz repriziranje serija.
Ne znam šta je tu čudno oko plata u RTS,ili uopšte novca kojima raspolažu.Miljkovićka.Olja Kovačević i Maja aka Foto Toni imaju oko 500k platu.Moj šurak radi,u Kikindskom dopisništvu i ima platu oko 38000.Pre 2 meseca su obnavljali vozni park za dopisništva.Ko od šale su pljusnuli kintu za 55 Dačija Sandero 1.5 dCi.Još onaj Stefanović,g.o. urednik hteo Nišlijama da pošalje 2 Dačije jer prca jednu reporteku iz dopisništva Niš.To je RTS,to su naše pare,a neki se njima kiti,ili nabija na kitu pomoću njih.Sve to uz repriziranje serija.
Mora i AK Kompresor da radi nešto 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa ne mož' Kole sve dispostizava. Mora za fresku da pozira 
Da se vratim na temu. Rekoh ono je bila gola plata, podatak je iz UO. Ostalo ne znam, ali verujem da je bilo puno još.
Sent using Tapatalk

Da se vratim na temu. Rekoh ono je bila gola plata, podatak je iz UO. Ostalo ne znam, ali verujem da je bilo puno još.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Šta se sve ovde neće pročitati. Ta reporterka mora da je dobra neka kad vredi za jedan Sandero. 

Posetite www.garaza.rs !