Ne brže od života!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Možda sam i pominjao nekad, nekog mog valjda strica tako na'vatali 80 i neke kad je bubom udario babu u jednom gradu a auto sakrio u garažu u drugom gradu. Ako je moglo onda, ne vidim zašto bi to danas bio problem ako ima volje
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
https://www.youtube.com/watch?v=JjxCMev ... ploademail
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Uvek se naježim kad gledam ovakve klipove. Neverovatno mi je koliko ima prolazaka kroz crveno. Ostalo manje više, ali na crveno kako proleću da ne veruje čovek.
Posetite www.garaza.rs !
Ja se čudim koliko su nenormalni vozači, koliko gluposti sa njihove strane
Ajde prosta računica, Rusa ima 150 miliona, nas 8. Uzećemo zdravo za gotovo da imaju jednak broj kola na broj ljudi, ali ja mislim da imaju i više, no nebitno.
150/8 = 18,75.
Odnos ljudi sa kamerama tamo u odnosu na nas je najmanje 100:1, ali realno je i više. Tamo SVAKO ima kameru,mogu da se kupe na svakom ćošku, svi snimaju. Kod nas retko.
100 * 18,75 = 1875
Prema tome, na svaki naš snimak oni naprave najmanje 1875. Da se ne zavaravamo da smo cvećke. Kolju nas jedino brojevi.
150/8 = 18,75.
Odnos ljudi sa kamerama tamo u odnosu na nas je najmanje 100:1, ali realno je i više. Tamo SVAKO ima kameru,mogu da se kupe na svakom ćošku, svi snimaju. Kod nas retko.
100 * 18,75 = 1875
Prema tome, na svaki naš snimak oni naprave najmanje 1875. Da se ne zavaravamo da smo cvećke. Kolju nas jedino brojevi.
Meni su fascinantne ovde brzine. Svi voze nenormalno brzo. Takodje, nisu mi jasni ni ovi koji nasred ravnog puta izlete/izgube kontrolu a voze pravo.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Zakon verovatnoće bi pokazao da je sličan raspored budala na mestu gde svako ima kola i dovoljno dugačke pravce.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nisu ni ovde cvecke ali realno, kao Rusi nismo ni blizu. Oni su posebna sorta. Gledaj samo na YT onu grupu sto zaustavlja ove sto voze po trotoaru. Znaci tamo je sasvim normalno kad je guzva na putu oni se popnu na trotoar i voze i to kolone vozila idu. Ja ovde NIKAD nisam video da neko vozi na trotoaru. I pritom ne mislim da se popne na trotoar nesto kratko da bi se okrenuo ili ne znam sta, nego bas vozi celom duzinom.nidza napisao:Ajde prosta računica, Rusa ima 150 miliona, nas 8. Uzećemo zdravo za gotovo da imaju jednak broj kola na broj ljudi, ali ja mislim da imaju i više, no nebitno.
150/8 = 18,75.
100 * 18,75 = 1875
Evo ovo je kanal na YT https://www.youtube.com/channel/UCMrKsc ... vlRsLxsqJQ
'Stop a douchebag' je zabavan serijal...
Ja sam viđao da se kod nas vozi trotoarom kad je gužva i to u Bulevaru Nikole Tesle prema gradu. Ovo sam video samo par puta, i to relativno davno. Definitivno su ruski vozači nešto luđi od ostalih, ali mislim da zbog broja snimaka na YT to deluje mnogo gore nego u ostalim (sličnim) zemljama. Kapiram da je Indija tu negde, ako ne i gora.
Ja sam viđao da se kod nas vozi trotoarom kad je gužva i to u Bulevaru Nikole Tesle prema gradu. Ovo sam video samo par puta, i to relativno davno. Definitivno su ruski vozači nešto luđi od ostalih, ali mislim da zbog broja snimaka na YT to deluje mnogo gore nego u ostalim (sličnim) zemljama. Kapiram da je Indija tu negde, ako ne i gora.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I ja sam viđao isto na Bulevaru NT kad su radili Gazelu pa su bile ogromne gužve na Brankovom mostu.
Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Gori su Indijci ja bih rekao. Mislim da su oni najgori, tamo kako se vozi, ja mislim da niko i nije polagao za dozvolu.fq400 napisao:'Stop a douchebag' je zabavan serijal...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Meni su Rusi nesto kao augmentovani Srbi. Tipa kakvi bi mi bili da nas je mnogo miliona i da imamo nuklearno oruzje.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.