Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja isto ni jednu jedinu prednost ne vidim. Naravno, ne interesuje me što bolje radi na telefonu od 75e. Meni Android na Note 3 ne zakucava.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Pa naravno da moras da se priviknes, to je kao kada bi sa windowsa presao na ubuntu na racunaru i da nema privikavanja. Na androidu i na WP je drugaciji interfejs mada sam se privikao ako ti to nesto znaci
Odakle ti to da je Nexux 7 sa svojim hardverom midrange Android? ili sam ja nesto pobrkao? Jedino po meni gde su ga usrali je to sa LP jer je po meni za tu cenu na KK bio vrhunski tablet.
Aco to je stvar ukusa, ono za sta meni treba ima prednosti u odnocu na android naravno ima i mana koji je bolji OS to je stvar licnog izbora.

Odakle ti to da je Nexux 7 sa svojim hardverom midrange Android? ili sam ja nesto pobrkao? Jedino po meni gde su ga usrali je to sa LP jer je po meni za tu cenu na KK bio vrhunski tablet.
Aco to je stvar ukusa, ono za sta meni treba ima prednosti u odnocu na android naravno ima i mana koji je bolji OS to je stvar licnog izbora.
A šta je to što ti treba da je bolji od androida? 

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
AcaKayak napisao:Ja isto ni jednu jedinu prednost ne vidim. Naravno, ne interesuje me što bolje radi na telefonu od 75e. Meni Android na Note 3 ne zakucava.
Aco, upravo je poenta to kako radi na telefonu od 75 evra. Daje se odlična alternativa za taj raspon cena i budget odnosno low class uređaje što je fenomenalno. Naravno da tebe ne interesuje, ali to je druga stvar.
Sa druge strane, naravno da WP ima mnoga rešenja koja su retardirana.
Ja nisam imao pojma ali ovaj moj 1320 je LTE.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa nije to poenta, meni je poenta ono što meni treba, a to nije kako radi na telefonu od 75e. Svako gleda iz svog ugla i mene ne interesuje ni to šta 99% korisnika koristi ako ja nisam jedan od njih.
Evo, mom slučaju, spreman sam da dam pare za telefon jer volim telefone i koristim njihove mogućnosti, biram između najboljeg androida i najboljeg wpa i koja je onda prednost windowsa?
Evo, mom slučaju, spreman sam da dam pare za telefon jer volim telefone i koristim njihove mogućnosti, biram između najboljeg androida i najboljeg wpa i koja je onda prednost windowsa?
- Sh@rance
Ja nikada nisam pomenuo da je bolji ili losijiAcaKayak napisao:A šta je to što ti treba da je bolji od androida?

Cena to je meni dovoljan prednost u mom slucajuAcaKayak napisao:Pa nije to poenta, meni je poenta ono što meni treba, a to nije kako radi na telefonu od 75e. Svako gleda iz svog ugla i mene ne interesuje ni to šta 99% korisnika koristi ako ja nisam jedan od njih.

Poslednja izmena od Sh@rance u 08 Maj 2015, 09:58, izmenjeno 1 put ukupno.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Nema je.
Flagship Android je u svakom slučaju i smislu bolji od BILO KOG flagship Windows-a.
Ovo ti kažem ja koji sam koristio oba.
Najveća prednost Windows-a jeste upravo kod tih jeftinih ili jeftinijih uređaja gde je stabilnost rada, OS-a mnogo, mnogo bolja (kao i naravno bang for a buck), i zbog toga ja skidam kapu Windows-u. Ali kao što smo već utvrdili, tebe to ne interesuje.
Flagship Android je u svakom slučaju i smislu bolji od BILO KOG flagship Windows-a.
Ovo ti kažem ja koji sam koristio oba.
Najveća prednost Windows-a jeste upravo kod tih jeftinih ili jeftinijih uređaja gde je stabilnost rada, OS-a mnogo, mnogo bolja (kao i naravno bang for a buck), i zbog toga ja skidam kapu Windows-u. Ali kao što smo već utvrdili, tebe to ne interesuje.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, loše sam pročitao, izvini!Sh@rance napisao: Ja nikada nisam pomenuo da je bolji ili losiji
Što se hardvera tiče i ja sam 1020 hteo da uzmem zbog kamere.
Bane, sad se slažemo

Što se tiče toga što me ne interesuje funkcionalnost na telefonu od 75e, verujem da ko god ima bolji telefon na forumu da ga to ne interesuje. Kao što niko neće odlučiti lambo vs ferrari na osnovu potrošnje.
Prednost WM je takođe i u perspektivi, kao i integraciji u produktivno okruženje. Odnosno, sam po sebi može biti produktivan. Vrlo moguće je da će u nekom momentu u budućnosti flagship WM telefon, PC, laptop, tablet, biti potpuno isti uređaj, sa različitom veličinom ekrana i sirovim performansama. Kod njih je jedino zasad moguća ta perspektiva, kod Androida i IOS nije.
Perspektiva sama po sebi nije argument da SADA nešto kupiš. Telefoni se menjaju na godinu dve dana, tri maksimum. Dotle ima vremena da se vidi dokle će ko stići.
Perspektiva sama po sebi nije argument da SADA nešto kupiš. Telefoni se menjaju na godinu dve dana, tri maksimum. Dotle ima vremena da se vidi dokle će ko stići.
- Sh@rance
Zasta vama konkretno sluzi telefon i sta konkretno radite na njemu?
Meni za slikanje i internet, 90% potreba je to. Zato sam i razmisljao da uzmem 1020 a najverovatnije cu uzeti njenog sledbenika mada me nervira sto je najavljeno izbacivanje blica.
Operativni sistem mi nije bitan, cisto ako je neko pomislio malo pre da napadam windows, samo mu zaista nisam znao ni jednu prednost.
Operativni sistem mi nije bitan, cisto ako je neko pomislio malo pre da napadam windows, samo mu zaista nisam znao ni jednu prednost.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Apropo LTE, meni je juče stigao sledeći SMS:bane valjevo napisao:
Ja nisam imao pojma ali ovaj moj 1320 je LTE.
"Zbog zamene vase kartice za 4G SIM, aktivirana vam je besplatna 4G promocija, kojom dobijate po 1GB dodatnog interneta u ovom i narednom mesecu. Vas Telenor "
U vezi WP. Radi lepo, na modelu od pre 2 godine.
Širim haos!
Kad klinac piči igrice na WP i batali ga, telefon ne gasi app sa gašenjem ekrana već app radi i dalje i ode mu baterija. Jel to normalno?
Naravno, dokle god je aktivna igra, nece gasiti ekran, jer igra blokira gasenje ekrana.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kad se ugasi ekran app radi i dalje, srče bateriju.