Grčka
Re: Grčka
Prelistavajuci vesti dana video sam da nasi vec preporucuju da se ide preko BG, 'kao' sigurnije je... al ko sto je neko reko, samo malo jaci gas kroz MKHeinz napisao:Ako u MK krene rat svi ćemo preko BG. Puca se u Kumanovu danas.
TT

http://aktuelno.net/vesti/putovanja/Sig ... e/c/225809
uvek najbolji taxi beograd
Ne dižite frku unapred.
Videćemo razvoj događaja. Bitno je da postoji alternativa, mada ne veruem da će biti problema kroz Makedoniju.
Ako ne budu u stanju da obezbede auto put onda su se praktično raspali, a to je scenario koji je malo verovatan u ovom trenutku.
Videćemo razvoj događaja. Bitno je da postoji alternativa, mada ne veruem da će biti problema kroz Makedoniju.
Ako ne budu u stanju da obezbede auto put onda su se praktično raspali, a to je scenario koji je malo verovatan u ovom trenutku.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jes vala zračite ko babe. A šta recimo Grčka bankrotira ili proradi vulkan ili Cane Vukić Prebranac zaustavi Zemlju kao u TLN... 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Bolje idi Seatom, da možeš da napraviš dimnu zavesu za slučaj nužde. 
Edit:
Ostao sam dužan za Caneta Vukića Prebranca
http://www.youtube.com/watch?v=4mFg-MCfn_8
Sorry za OT

Edit:
Ostao sam dužan za Caneta Vukića Prebranca
http://www.youtube.com/watch?v=4mFg-MCfn_8
Sorry za OT

Širim haos!
Radi se dosta, pitanje je do kada će se ići na Petrič. U povratku je sam prolazak kroz Petrič dosta brži nego u odlasku, manje se vrti kroz ulice.ivica122 napisao:To me samo zanimalo, hvala na odgovoru. Ja se ponadao da se ne ide vise kroz Petric, to mi je jedina zamerka na put kroz Bugrasku, produzava se put za nekih 25km zbog tog zaobilaska. A trebalo je da zavrse taj autoput do sada, otprilike, ali eto, i u evropskoj uniji se kasnijocas napisao:Ide se kroz Petrič, i to ne glavnom ulicom nego kroz neke uličice, danju je lepo obeleženo, noću bi bilo nezgodno, naročito sa onim ležećim policajci koji su loše vidljivi. Vraćam se u ponedeljak istim putem, obratiću malo više pažnje ako te nešto interesuje
Možda sam ja malo i promašio put

U odlasku hvatao pravac Seres - Eleftheroupoli - Kavala , u povratku smo svraćali da obiđemo arheološko nalazište Filipi (kod Krinidesa, pa nekim lošim putem preko Alistratija do Seresa).
Navozio se preko planina

Bolje je ići prema Egnatia Odos ?
Možda nekome bude korisno - cena goriva u Bugarskoj (Shell Power V 95 ) je 2,44 leva (nešto skuplje nego kod nas, oko 148 dinara), u Grčkoj uglavnom oko 1,6 eur.
Meni pada na pamet da ako izbegavam Makedoniju, da dan-dva napravim pauzu u Sofiji/Banskom...
Vidim na bookingu da ima jeftinog smeštaja, a malo i da promenim... Ako idem preko MK, mislim da ću do Lefkade u cugu da vozim.
Vidim na bookingu da ima jeftinog smeštaja, a malo i da promenim... Ako idem preko MK, mislim da ću do Lefkade u cugu da vozim.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Svi izveštaji kažu da nema prekida saobraćaja niti novih opasnosti na auto putu, niti ih je bilo dok su trajali sukobi. Meni strašno ide na k**** ova histerija po našim novinama oko prolaska kroz Makedoniju.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...