Ajd da pijavim novi android uredjaj kod mene
..uglavnom prvobitna namera da kupim samsung tab 8.0 je propala jer se model rasprodao ,ucinio mi se jako dobar a i cena od nekih 18000 din je bila i vise nego ok. Nov model me nije previse interesovao jer 50000 din mi je onako mnogo za samsung kao ni modeli od 7 incha. Onda krenem da razmatram ipad mini 2 i 3 ...cena ok oba za 39 000 din...krenem da ga kupim i opet nista nekako ne mogu da se nadjem u IOS u pa to ti je ,da sam umesto tel. Note 3 uzeo Iphone 6 gotovo sigurno bih i ipad mini ovako odustanem i od njega. Smejurija oko kupovine, na kraju krajnje neplanirano kupim Teslu H 785 cena 25000 din a juce izuzetno 22500 din.Nisam ni znao da se pojavio nov model.
Tablet je dosta dobar ,za razliku od prethodnog 785 modela koji sam isto imao ...mogu reci da je zvuk dosta bolji tj normalno se moze koristiti ,ekran drasticno bolji 2048x1536, Intel radi brzo i bez zastoja ( mada je i prethodni odlicno gurao) 2 GB ram ,android kit kat (nadogradnje nece biti ali mi nije ni potrebna) izrada sasvim ok i nissta vise od toga. Android je stock tako da izgleda jednostavno skoro siromasno ,nema preistaliranih nepotrebnih app.
Anututu 32000.
Iako neplanirano kupljen zadovoljan sam, po meni ocena mozda i 8/10 , videcemo kako ce podneti padove u režiji cerkice

..treba da dosta izdrzi od auta ,stana i ko zna cega jos
. Toliko o utiscima.