Paja napisao:Dobro jutro.
Saša napisao:Treba mi mala pomoć oko dolaska na ono naše mesto okupljanja na Fruškoj gori, iz pravca Beograda, odnosno od silaska sa autoputa pa dalje kroz Rumu. Moram da uputim što preciznije neke prijatelje kako da dođu tamo, a nisam nikad dolazio iz tog pravca. Pošto je veliki broj vas dolazio tim putem, može li neko napisati instrukcije gde se skreće i tako to? Pretpostavljam da se ide kroz Rumu, pa se onda negde skreće za Vrdnik i onda pravo za NS i izlazi se gore na onaj "prevoj"...?
Naša trasa je prvo skretanje ka Rumi, odmah posle pruge levo, obiđemo Rumu, na prvoj T raskrsnici posle Rume desno i samo pravo kroz Jazak i Vrdnik. Na semaforu u Vrgniku levo i to je to.
Neko reče da je tuda najbolji asfalt.
Sve je super prošlo, došli ljudi tamo čak i pre nas pa nas još i čekali, a ja se brinuo da ne zalutaju negde.

Otišli smo malo dalje do Brankovca i tamo roštiljali. Jedino što nas je produvao vetar, ali dobro, nije bilo strašno.
Inače, prošla je pored nas tamo dva puta kolona džipova (baš džipova - Jeep), bilo je najviše novih modela Renegade i Cherokee-a (KG table - rekao bih da je to nešto organizovao FAS, odnosno FCA), ali i nekoliko baš napucanih, sa velikim točkovima, ne znam ni koji su to modeli, a na čelu nekoliko starih army Willisa, baš ih je bilo lepo sve zajedno videti. Pokušao sam da napravim video snimak telefonom ali ovo moje sranje zabagovalo i ništa od snimka. A primetili su da ih snimam i blicali nam i pozdravljali nas u prolasku onim LED reflektorima i "rotacijama", baš bilo atraktivno za videti.
Baš mi je žao što ne ponesoh 40D, ovako sam uspeo samo ovu jednu fotkicu da okinem.
TT