Dobro veče
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
Zavisi da li su spec ili ne i gde rade tj da li imaju dezurstva...
Gde to doktor nosi kuci 40k za puno radno vreme?
Ja pricam za dom zdravlja, sad sam pitao kevu
To je samo jedan deo plate, neto. Na to se dobija jos priblizno 65% dodatno u drzavnom sektoru na racune.Saša napisao:43.121 dinar je prosečna plata u Srbiji za mart 2015.
TT
- Grujic
- Moderator
Nigde, ja sam odgovorio stefanu a sasin post se ubacioljubitelj napisao:Gde to doktor nosi kuci 40k za puno radno vreme?
Koji to doktor u drzavnoj bolnici ima redovnu platu 100+k?
Internista na KCS sa 20 god staza ima 67.000rsd posle smanjenja plate, bez dezurstava.
Internista na KCS sa 20 god staza ima 67.000rsd posle smanjenja plate, bez dezurstava.
- Grujic
- Moderator
Specijalisti sa dezurstvima mogu da izguraju oko 100k, znam npr za Tirsovu. Profesori i vise, al to ne treba racunati...
Znam manje-vise svi lekari koliko zaradjuju, pa i profesori. Sramota. Msm, sramota iz ugla koliko traje skolovanje i kolika je (ili bi trebala da bude) odgovornost
@Wickeru, zove te

@Wickeru, zove te

Poslednja izmena od NexT u 11 Maj 2015, 00:21, izmenjeno 1 put ukupno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Centar u KCS, doduše i vanredni profesor MF, prošle godine 120k din. Ne znam dali je smanjivana u naletu Vučićeve jesenašnje mudrosti, sigurno nije povećana. Kome se ovo učini mnogo, verujte nije. 
@Next
Daleko od toga da svi profesori isto zarađuju. Ogromne su razlike od fakulteta do fakulteta. Pravni naravno vodi.

@Next
Daleko od toga da svi profesori isto zarađuju. Ogromne su razlike od fakulteta do fakulteta. Pravni naravno vodi.
Širim haos!
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
koliko su me puta izvrteli sa raznim uputima i cekanjima, da bi mi na kraju rekli jedno veliko nista i opet me poslali kod sedmog(gde na kraju popizdim i odem u privatnu kliniku i sve resim za 30min, mozda sam mazohista, stalno to radim
), ranije se slozim, jesu bedne plate. ali sad razmisljam, jos bedniji su kvazilekari, kojih ima na izvoz kod nas, a svi su mirno smesteni u drz. klinikama.
ista je prica i sa obrazovanjem. imas malo dobrih profesora koji zasluzuju vecu platu, a ostatak radi tacno onoliko koliko je placen, dakle cisto da zadovolji formu...

ista je prica i sa obrazovanjem. imas malo dobrih profesora koji zasluzuju vecu platu, a ostatak radi tacno onoliko koliko je placen, dakle cisto da zadovolji formu...
- Grujic
- Moderator
Cekanje nema veze sa samim doktorim, negde da, al cesto nema
Methane, mislio sam konkretno na lekare i medicinski, posto sa njima stalno radim.
Ma ima veze ogromna bolikurcina lekara, ali opet, to je zacarani krug, da li rade kako su placeni ili su i previse placeni u odnosu na to kako rade
U svakom slucaju, velika vecina dobrih i sposobnih ide preko.
Kakav frankenstajn veceras u perionici. Neki pokusaj cuninga e36 kabrio. Horor. Najjace sto ima plave led trake u stopaljkama
Ma ima veze ogromna bolikurcina lekara, ali opet, to je zacarani krug, da li rade kako su placeni ili su i previse placeni u odnosu na to kako rade

U svakom slucaju, velika vecina dobrih i sposobnih ide preko.
Kakav frankenstajn veceras u perionici. Neki pokusaj cuninga e36 kabrio. Horor. Najjace sto ima plave led trake u stopaljkama

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
NexT napisao: @Wickeru, zove te

dobro vece...
a vi kako te?
a vi kako te?