AUDI - Vorsprung durch Technik
Re: AUDI - Vorsprung durch Technik
Ne znam vise sta da mislim o tom sintetickom zvuku...
S jedne strane svakako je lepsi i ostavlja bolji utisak od cangrljanja dizela, s druge strane kad znas sta je onda ostavlja nekako bljutav ukus...
Pre neki dan sam bas bio pored nekog A6 3.0TDI koji je petljao po parkingu, jako lepo zvuci, jos da je pravi zvuk...
Ova fora sa LED migavcima mi je fantasticna. To sam prvi put video pre neki dan u nemackoj na R8-ici novoj, sjajno izgleda.
S jedne strane svakako je lepsi i ostavlja bolji utisak od cangrljanja dizela, s druge strane kad znas sta je onda ostavlja nekako bljutav ukus...
Pre neki dan sam bas bio pored nekog A6 3.0TDI koji je petljao po parkingu, jako lepo zvuci, jos da je pravi zvuk...
Ova fora sa LED migavcima mi je fantasticna. To sam prvi put video pre neki dan u nemackoj na R8-ici novoj, sjajno izgleda.
Auu... Nisam ljubitelj dizajna novijih Audija, ali ovo je vr'. BMW i MB mogu samo da skinu kapu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa vidite šta se nekad pravilo

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ko oni PeZejci hitne pomoći iz 70-ih. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Uh.
Jednom sam vozio u koloni u kojoj je bio RS6 (kratko
) na Ibarskoj, od Rudnika do Majdana.
Mislim da je ceo Majdan odzvanjao od grmljavine ovog čuda.
Jednom sam vozio u koloni u kojoj je bio RS6 (kratko

Mislim da je ceo Majdan odzvanjao od grmljavine ovog čuda.
Boringly average, but also perfect for school run mums
https://www.youtube.com/watch?v=ptNpgZqfENU
https://www.youtube.com/watch?v=Y8VBYafYXJI

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Audi A4 B5 (2001) 1.8T BSR Stage2++ (300hp/425nm)

You know, even if I do drive all these new Audis all the time, it’s always very special to come back to my unique A4 B5. I just came back to Europe and Sweden for the summer, and I took her out again after she was standing in a garage for her 7 month winter sleep. And oh how wonderful it feels to drive her again.
For those who don’t know the story of this car, it was my first Audi that I bought brand new in January 2001. And I’ve had her since then. Only 80 000 km on the stand after all these years. Never winter driven, always hand washed and always in warm garage. Tuned to a bit over 300hp, but unfortunately not quattro.
Well, anyways I took her to a beautiful sunset among some colorful rapeseed oil fields, where I also plan to shoot some unique new Audis this week. It’s always special to go to these places, since I’ve been in here so many times throughout the years with her. I plan to add a B5 RS4 Avant or a B7 RS4 Sedan to my Audi collection this year, but I will of course always keep this car. It’s just to special. So, here come some pics
Prelep je auto. Pratim lika na instagramu.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
TT
au ko da ima 630KS a ne 230 ?
koliko imaš godina i šta si vozio pre toga ako je ovo "prokleta zver" od kola?
nisam zdravstveni radnik al mora neko i da mrači malo

koliko imaš godina i šta si vozio pre toga ako je ovo "prokleta zver" od kola?

nisam zdravstveni radnik al mora neko i da mrači malo

Boringly average, but also perfect for school run mums