Ja kad sam procitao naslov "... pogubio min. odbrane iz topa..." shvatio ubacio ga u top i ispalio i uopste se nisam nesto iznenadio , a sad kad vidim sta je stvarno, pff ovo za njih nije ni blizu mastovito.
Večeras se na nekoj hrvatskoj televiziji (ne znam kojoj) prikazuje prvi deo dokumentarnog filma o čuvenim incidentima na Maksimiru. Najava zvuči vrlo interesantno, ako neko nadje koja je televizija ili link nek okači.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Kornjaca Rade napisao:Ja kad sam procitao naslov "... pogubio min. odbrane iz topa..." shvatio ubacio ga u top i ispalio i uopste se nisam nesto iznenadio , a sad kad vidim sta je stvarno, pff ovo za njih nije ni blizu mastovito.
Vladapetr napisao:Večeras se na nekoj hrvatskoj televiziji (ne znam kojoj) prikazuje prvi deo dokumentarnog filma o čuvenim incidentima na Maksimiru. Najava zvuči vrlo interesantno, ako neko nadje koja je televizija ili link nek okači.
A može neko iz prve ruke da vam kaže šta se desilo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Japan poklanja Srbiji 117 ekološki prihvatljivih vozila
Mislim svaka cast za donaciju ali boldovao sam najznacajniji deo:
U Srbiju je stiglo 117 primeraka modela Mazda3 koje je Vlada Japana donirala javnom sektoru Republike Srbije. Donacija je deo ODA projekta kojim Japan promoviše ekološke tehnologije širom sveta u cilju unapređenja zaštite životne sredine, a reč je o automobilima koji u proseku troše 3,9 litara goriva na 100 km i emituju svega 104 grama CO2 po km.
(U pitanju je 2.2 dizel)
Sinoc vidim u Kralja Petra sofer dovezao Tasovca u ovom lexusu sa nalepnicom.