Da li neko ima preporuku koji TV uzeti u narednih par nedelja, LCD, 47 inča (može i malo veći), standardna upotreba za filmove/serije sa kompa, poželjno da bude smart ali nije neophodno ako pravi veliku razliku u ceni. Ne mora ništa da ima od prijemnika, sve ide sa kompa i eksternih uređaja (HDMI). Sestra kupuje pa je gledala LG 3D LED LCD televizor 47LB671V ili LG 3D LED LCD televizor 47LB670V pošto su na popustu u Tehnomaniji, ali ne moraju ovi modeli. Može i 'mađarska' varijanta ako neko ima preporuku. Budžet 650-750 jura...
Možda se Sloba uključi pa me pobije, ali ja mislim da je Samsung bolja varijanta.
Čini mi se da je njihov Smart sistem mnogo bolji od Lg-ijevog, a verovatno i brži.
Ja imam Lg, ali staru varijantu, sa onim praistorijskim Smart Os-om, i mogu slobodno da kažem da je đubre... Ne znam kakvi su ovi novi modeli što se toga tiče.
Ne znam kakvi su Samsung ali ja sam prezadovoljan sa LG 42LB580V. Jedino možda da je još malo veći... Te smart opcije koristiš prvu nedelju dok se ne zasitiš i onda ga gledaš i koristiš kao i svaki najobičniji TV.
bane valjevo napisao:Možda se Sloba uključi pa me pobije, ali ja mislim da je Samsung bolja varijanta.
Čini mi se da je njihov Smart sistem mnogo bolji od Lg-ijevog, a verovatno i brži.
Ja imam Lg, ali staru varijantu, sa onim praistorijskim Smart Os-om, i mogu slobodno da kažem da je đubre... Ne znam kakvi su ovi novi modeli što se toga tiče.
Taj sistem koji ti imas nema veze sa novim LG'evim Web'OSom i Netcast platformom koju koriste proslogodisnji modeli. Ne znam na osnovu cega smatras da je samsung bolja varijanta kada imas televizor star 5 godina.
+1 za LG sa WebOS'om i IPS panelima.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Moze da se zalemi iako nije predvidjeno za popravku, morala bi cela ploca. Bitno da onaj srednji pipak nije skroz pokidan u suprotnom, nema leka. Neki dan sam to radio I sljaka, jedino sto se gubi slika ako se cima kabal antene..
nuk napisao:Moze da se zalemi iako nije predvidjeno za popravku, morala bi cela ploca. Bitno da onaj srednji pipak nije skroz pokidan u suprotnom, nema leka. Neki dan sam to radio I sljaka, jedino sto se gubi slika ako se cima kabal antene..