Dobro veče
Re: Dobro veče
Ovaj 'ladan sok od zove sidu leci. Sta bi na kraju, jel smeta muskarcima or not. Nikad ne proverih, jel se neko bavio time?
Meni nije smetao, ceo zivot ga pijem
Inace sam skoro kod drugara bio sok od nane. E to je tek prava prica za vrucinu.

Ako ti nešto znači moj primer, satirem ga k'o vodu i skor mi je 3 kom.Scuderia napisao:Ovaj 'ladan sok od zove sidu leci. Sta bi na kraju, jel smeta muskarcima or not. Nikad ne proverih, jel se neko bavio time?
Poslednja izmena od Velja u 15 Maj 2015, 11:53, izmenjeno 1 put ukupno.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Au Scudi pa to puno šećera, iš, iš sotono
Ne osuđujem ga što mrče, samo me nimalo ne iznenađuje. Vrv bih i ja na njegovom mestu. Sad mi pade napamet šbbkbb da zaposlenima u Palati pravde urade drug test, i to iz kose, tu najduže moš se detektuje.

Ne osuđujem ga što mrče, samo me nimalo ne iznenađuje. Vrv bih i ja na njegovom mestu. Sad mi pade napamet šbbkbb da zaposlenima u Palati pravde urade drug test, i to iz kose, tu najduže moš se detektuje.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pff, onda bi smo svi bili narkomani
Koliko dugo u kosi ostaju tragovi?

Koliko dugo u kosi ostaju tragovi?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Nikaragva a tvoj avatar? 

Poslednja izmena od samo polako u 15 Maj 2015, 12:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Joj cuti moram ograniciti na casu dnevnoUroš S. napisao:Au Scudi pa to puno šećera, iš, iš sotono![]()

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dobar dan.
Smara ova oblacnost i kisa za medalju. Taman sam mislio danas ce sunce i lepse vreme kad ono prc. 

Ne moze radar lepo da gadja kroz kisu ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
bardan...
nema paje da se javi iz "na kraj sveta"
nema paje da se javi iz "na kraj sveta"