Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Exactly.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Zaboravih na igre koje bolje funkcionisu sa misom
Davno ih nisam igrao..

Ko je Misa, zasto neke.igre sa.njim bolje funkcionisu i ZASTO MI TO DO SADA NIKO NIJE REKAO??? 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Fuck you bitch !
Mouse :p

Mouse :p
Xepoj87 napisao:Haha, Laki vam je objasnio
@Milos
Begaj tamo, ni ti nisi nesto srecno igrao Far Cry 4 na psu
Dobre su konzole za sportove i trke, a pored toga, sacuvao me Bog
Sebek, objasnio ti je Milos, a mogao si malo da mucnes.glavom, pa skapiras da.sigurno ne govorim da je 280 i 980 ista stvar...
Ako ces iskreno, moja 280 ke placena 800e, pa je mozda bila i bolja
Ne verujem da danas jedna grafika moze da.traje toliko dugo, uskoro ce da.krenu da zahtevaju dve za 60+ fpsa.
A kada krene 4k malo za koju godinu, cao zdravo single gpu
Sent from my Sony
Ja iskreno ne znam sta sem 980 da pazaris? 970gtx jeste dobra ali ako je stavljas u sli moze da ima problema sa skaliranjem, a opet ces puci vise para. Gledaj kad budes pazario npr gtx 980 kingpin ako neko moze da ti nabavi ili classified (obe su evga).

Meni treba zbog posla, a mogucnost da se igram je samo bonushalf man napisao:Zasto toliko kesirate za komp da bi igrali igrice kad postoje konzole ?

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ne mogu da resim problem pucanja sa GTA V, sve je bil ok dok nisam dosao do misije u kojoj sa Trevorom treba da raznesem onaj kamp sa prikolicama gde su oni bajkeri.. kad odradim to i krenem za Los Santos igra puca...
Do sada probao sa crackom u updetom 3,4 i 5, sa ovim poslednjim nece ni da pokrene igru...jel imao neko slican problem??

Do sada probao sa crackom u updetom 3,4 i 5, sa ovim poslednjim nece ni da pokrene igru...jel imao neko slican problem??
ne, ali to ti je do update-a. skini onako kako sam rekao dw-u pre par stranica.
Pa nisam nesto super zahtevan, zapravo godinama nisam ni igrao nijednu igru, ali poceo bih malo. Kolika je razlika u ceni za konfiguracije koje mogu da pokrenu srednji nivo u odnosu na taj maks nivo? Ne daje mi se 1000+ e za nesto sto ce me mozda drzati 10 dana i da vise ne koristim benefite takvog kompa...
onda pazari amd cpu+plojka za tipa 230e i ostatak lepa grafa, ssd, naprajanje, kuler, kuciste. Mada opet zavisi sta ces od kucista napajanja itd. ja bih npr uzeo lepo define r4 ili r5
Greaota, kad se kupuje treba kupiti kako treba, pogotovo sada kada hardware sporije znatno zastareva.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Aco ja imam grafulju koja je izašla polovinom 2013. pravi midrange, platio oko 135€ januara 2014. Opušteno igram FC4 što tebi ne znači mnogo, ali radi ilustracije igra koja je jedan od repera po grafici i zahtevnosti, u kompu od oko 600€, radi na srednjim podesavanjima u 1080p odlično, bez seckanja i u zahtevnim scenama sa gužvom, eksplozijama itd. Sve što sam probao od igara iz 2013. radi odlično i na visokim podesavanjima.
Jebo igru, ako ces da je igras na medium.
Ne igram igre koje ne mogu da pokrenem na max detaljima, da uzivam u igri kako je namenjeno.
Sent from my Sony
Ne igram igre koje ne mogu da pokrenem na max detaljima, da uzivam u igri kako je namenjeno.
Sent from my Sony
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dobro.