Evo Stefane, sačekaću i ja neku preporuku za moj kraj. Osim jedne zamene filtera, nisam dirao Klimatronik do sad pošto radi dobro. Voleo bih da proverim i dopunim ako treba.
Setio sam se da drugar radi u hit auto onaj gore kod eurohrasta, baš ću da ga pitam kad ga vidim da li rade i servis klime. Ako ne onda cu kod ovih sto je gruja rekao, drugarica živi ulicu iznad taman i kafu da popijem
Ja sam freon i ulje za klimu radio kod Gudalovica i sve je vrlo profi uradjeno!
A generalno sto se tice servisa, kod nas je problem sto kad neko postane dobar servis, brzo postaje skup. Nesa Pregrevica je sjajan majstor za Reno, ali je mnogo skup, pa i za osnovne stvari.
Ja posle dve godine radio klimu kod mojih u Merc servisu. Total staje 950g, imao sam 550. I radila je, samo je malo sporije postizala temp.
Ne znam kako sam prosle godine preskocio...
McGruja napisao:Stefane, idi u Čingrijinu, baš na okretnici, sa desne strane piše pranje i tehnički pregled
Znaju posao odlično
Znaš Mikija ili Gorana?
Bio sam pre neki dan na dezinfekciji, još nisam koristio klimu pa ne znam da li ima efekta ceo postupak. Klima je proverena termometrom, na izduvu 7.7 stepeni, kažu da ne treba ništa da se dira.