O presretačima
Re: O presretačima
Ma ja presretača snimim odmah. Taj koga sam sreo pokušao da me navuče na jurnjavu ali bezuspešno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
A ima i do toga da je svaki Audi A6 potencijalni presretač, još ako je sa zatamnjenim staklima onda je 1/1H4wkeye napisao:Pa u tome je i fora, da presretaci budu "nevidljivi".Vladapetr napisao:Ne znam kako vi uspete da izvalite tolike presretače, ja nijednog još video nisam a dosta sam po autoputu. Tj jesam video jednog, dok je pisao kaznu na parkingu ispred pumpe na koju sam stao da kupim vodu
Baš juče sam oko 14h išao auto-putem do Kruševca, oko 18h se vraćao nazad. Kod Begaljičkog smo se pratili golf VI, BMW sa RP tablicama i ja, nismo išli ispod 150.Generalno vecina ucesnika u saobracaju ne bi primetila presretaca da im je ispred nosa sve dok ne upali blinkere. Ovde na forumu ljudi primete jer znaju sta da gledaju i drugacije razmisljaju, za prosecnog vozaca, nema ti on pojma ko su presretaci.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Tada sam ja isao u suprotnom smeru, ka Nisu, i presretac mi je bio u dupetu, tako da si ga ti svakako omasioVladapetr napisao:Ne znam kako vi uspete da izvalite tolike presretače, ja nijednog još video nisam a dosta sam po autoputu. Tj jesam video jednog, dok je pisao kaznu na parkingu ispred pumpe na koju sam stao da kupim vodu
Baš juče sam oko 14h išao auto-putem do Kruševca, oko 18h se vraćao nazad. Kod Begaljičkog smo se pratili golf VI, BMW sa RP tablicama i ja, nismo išli ispod 150.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Šta da ti kažem, bilo mi je veliko zadovoljstvo ići ti u susret
Za 2 nedelje idem istu rutu, daj da se opet sinhronizujemo

Za 2 nedelje idem istu rutu, daj da se opet sinhronizujemo

There are 10 kinds of people in the world:
Drug popio presretaca izmedju Genexa i Zmaja za brzinu od 130kmh.
Nista odmah placanje, docice mu kuci cestitka.
Nista odmah placanje, docice mu kuci cestitka.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zavisi gde tačno, ako tamo gde je 80 onda nema plaćanja nego prijava pa ide i bodovi i dozvola... Zato i nema plaćanja verovatno.
Ako je do 40 prekoračenje dobio bi uplatnicu
Ako je do 40 prekoračenje dobio bi uplatnicu
Pa od Genexa je 100 ogranicenje, sto znaci da bi trebalo samo 5 soma da dobije.
Jedino ako nije tu napravio prekrsaj, nego ranije, a tu ga zaustavili, sto je logicno.
Jedino ako nije tu napravio prekrsaj, nego ranije, a tu ga zaustavili, sto je logicno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni se čini da 100 kreće malo posle Genexa...?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jedno 200m nakon nadvožnjaka kod Genexa, pred sam uspon.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Prilicno sam siguran da je na sred uspona 100. Posle ukljucenja od studenjaka.
I bas tu je malopre beli f10 zaustavio Stilo koji je malo divljao. Tripovao da vozi Mille miglia u Abarthu.
I bas tu je malopre beli f10 zaustavio Stilo koji je malo divljao. Tripovao da vozi Mille miglia u Abarthu.
jocas napisao:Prijateljica iz Slovenije stavila na fejs
https://www.facebook.com/vojnik.portal/ ... =1&theaterŽelimo Vam da bo pot na morje brezskrbna, za Vas objavljamo tablice vseh novih policijskih avtomobilov Volkswagen Passat 2.0 TSI, ki so opremljeni z VIDEONADZORNIMI SISTEMI PROVIDA!
To su samo passati, a ima još dosta drugih. Znači ako neko ide za SLO neka pazi, jer ima toga kod nas na AP ko rupa

Ih pa nije dotle valjda doslo.nidza napisao:Ne smeta ti što je u autu rodeo ako voziš brzo?![]()
Tapatalk
Ja redovno oko 130 do 150 povremeno, jedva da se oseti.
Kada idem sporije, 100 do 110 vise se oseti ljuljanje auta ali ni priblizno da bi smetalo.
Valjda zavisi dosta i od podesenosti auta na udobnost voznje.
A nije ni isto na svim deonicama. Obilaznica oko Skoplja je savrsena pista i bas mami da se pusti malo jace gas.
Prošli danas SLO. Preko Gorice nigde nikog, oko Ljubljane haos. Posle peglanje, ali nigde presretača.
TT
TT
Njima presretaci nisu kao nama dizel mafia style. Tesko provalis ako ne znas sta da gledas.
Vozili 140-150, 160 na kratko.
TT
TT