Auto sedišta za decu
Re: Auto sedišta za decu
Uzeli smo neko BRITAX normalno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Gde normalno, 37 'iljada
Dupliram vrednost auta sa tim sedištem.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
I Britax je na akciji
http://shop.aksa.rs/britax-romer-auto-s ... -blue.html

Mi uzeli ono do 36 kg I bas zadovoljni
Cybex totalni best buy. Doduše ova 9- sedišta sa ISOFIX bazom i jesu skuplja. KiWi ništa jeftiniji nije bio inicijalno. ..
Tapatalk
Tapatalk
Nidzo, jel si Kiwy uzimao kod nas?
Ako jesi, gde?
Ako jesi, gde?

U Leto. Uzeo ja, pa posle dve godine sestra za svoje dete. Super sedište.
Klinac i dalje može da se vozi u njemu, ali se ne koristi više.
Tapatalk
Klinac i dalje može da se vozi u njemu, ali se ne koristi više.
Tapatalk
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Odlicna cenablaugrana napisao:Cybex na akciji 9-36kg http://shop.aksa.rs/cybex-auto-sediste- ... -blue.html
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
S tim da tog sedista nema ni na jednom Cybex sajtu, nigde se ne navodi. Ili je proizvod za pitaj boga koje trziste ili je prastaro. Ja bih zaobisao.
- ivancho
- Kontakt:
Koliko vidim Aura je stara serija
What is the difference between the Pallas and Aura series.
The main difference is that the Pallas seats can be adjusted into a reclining position with just one hand even while the child is secured in the child seat. Moreover, the Pallas series has a patented, 3-position reclining headrest. This shifts the head´s centre of gravity further back to ensure that it never leaves the saftey zone while the child is asleep.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ako je toliko staro da ga ja nisam nalazio pre 3 godine kad sam studirao Cybex za Teodoru, znaci da je sa nekog lagera ko zna kog. Ako nekome bas zapadne za oko, mogu da se raspitam kod uvoznika da li su iz praistorije ili ok. Vidis da je Markoni pomalo nezadovoljan novim Cybexom u odnosu na stari, a ista sedista, meni to najvise vuce na stajanje u nekom magacinu godinama.
- ivancho
- Kontakt:
To sam i ja pomislio, da su stara povucena odnekle i data nama po nekoj ceni samo da se prodaju. Pitanje koliko su stajala i gde, cim se materijal tako lako cepa i kida (kao kod Markonija).
Kod mene nije novokupljeno sediste stariji model. Vidi se i po samom vezu. Dakle ovo novo roze i jeste noviji model.

I na samoj slici se vidi razlika u kvalitetu, na mestu gde se naslanja glava, i na jos par mesta se vidi da je kvalitet drugaciji.

I na samoj slici se vidi razlika u kvalitetu, na mestu gde se naslanja glava, i na jos par mesta se vidi da je kvalitet drugaciji.
Samo u navlaci je razlika? Iskreno nisam primetio nikakvu razliku međ' sedištima, ali možda je to jer su u različitim kolima.
Novo je ovo rozle?
Novo je ovo rozle?
Jeste, grublji je malo materijal, i nekako se lomi. Vidi se kada uporedis "bubreg" za rameni deo, onda na samom naslonu ispod sava, u predelu vrata, kao i na tom delu/savu gde se naslanja glava. Pritom je fotografija posle jednog korisnjenja ovog roze, i 6 meseci koriscenja sivog, doduse ne svakodnevnog.