Biciklizam
Re: Biciklizam
Trekking mi je bio 22", a Focus je 58cm i ne bih ni u ludilu išao na veće. Visok sam 187.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Uzeh one Husqvarna naočare prozirne, sasvim sasvim solidne i lepo pokrivaju oči, sutra isprobavanje. 560 dinara.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Treba spavati posleRakhil napisao:Vozim koliko mogu, voleo bih da imam vremena ko ovaj dokoni advokat ali nemam. Posto se vreme stabilizovalo, uvescu verovatno vecernje voznje posle 8-9

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Prvo i najbitnije nocu MORAS biti vidljiv od napred i od pozadi, svetloodbojni prsluk je dodatni +, ako vozis i totalno neosvetljenim putem kao nap. nasipom iz Savu nocu trebalo bi da imas baterijsku lampu koja daje bolje svetlo na samu povrsinu puta kako bi mogao pravovremeno da uocis moguce prepreke na putu.
Meni nocne vozznje imaju poslebnu car, pogotovo u dane kada Sunce bije preko 35, izadjem oko 22h pa opletem do 01, nocu je utisak da ides dosta brze nego danju, mozda nema vetra ili je samo subjektivan osecaj ne znam.
Meni nocne vozznje imaju poslebnu car, pogotovo u dane kada Sunce bije preko 35, izadjem oko 22h pa opletem do 01, nocu je utisak da ides dosta brze nego danju, mozda nema vetra ili je samo subjektivan osecaj ne znam.

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Kupljen kenjac, sutra slike.
Mada sam se zesce dvoumio izmedju Cube Sl crosa. Mnogo prijatan bajk. Ko hoce da uziva u voznji preporucujem ovaj Cube. Lepa pozicija i sediste mekano.
Poslato sa Lumia 925
Mada sam se zesce dvoumio izmedju Cube Sl crosa. Mnogo prijatan bajk. Ko hoce da uziva u voznji preporucujem ovaj Cube. Lepa pozicija i sediste mekano.
Poslato sa Lumia 925
- branja
Naravno. Svaka pohvala za momke iz Sr. Mitrovice. Bas sam napravio 2 ogromna kruga sa oba. Prvo sedanje na kenjca mi je bilo razocaravajuce ali zato Cube ali i malo vece - deblje Kojak gume. Malo nagovaranje ortakovo i uzeh zlocastog detjka. U Cube bih pukao na sedjivanje opreme. Da sam u Rakhilovoj poziciji da moram da kuliram i vozim dete, Cube savrsen, ovako jos je vreme da se .urcimo. Menjaci su super, okrece se ludacki dobro. Jedino sto se svaka neravnina oseti.
Slike sutra. Pa na detaljiji pregled kod Bajkera.
Edit: Za ovaj bajk ne idu biciklisticke cvike, ovde samo Ray Ban.
Poslato sa Lumia 925
Slike sutra. Pa na detaljiji pregled kod Bajkera.
Edit: Za ovaj bajk ne idu biciklisticke cvike, ovde samo Ray Ban.
Poslato sa Lumia 925
- BAJKER
Zasto razocarenje? Zbog tankih guma bicikl je sasvim drugaciji, takodje je i manje udoban ali zato leti sa njima. Ja bih licno malo deblje gume stavio 
Kupi zadnju sajlu za menjac da promenimo, ova se rascvetala i pitanje je kava je celom duzinom. Uzmi Shimanovu!

Kupi zadnju sajlu za menjac da promenimo, ova se rascvetala i pitanje je kava je celom duzinom. Uzmi Shimanovu!

- branja
Polozaj. Bulja boli, kolena nekako visoko, ledja iskrivljena, a i onako mi pucaju, ali treba se navici. Ne sumnjam da cu sa njim bez problema sabijati kilometrazu. Tacno bi mi Cube Nature legao. Mada i ovo je odlicna kupovina. Ortak se odusevio zavrsnom obradom, pogotovo kako se varovi ne vide.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- BAJKER
Prvo treba podesiti sediste pravilno prema tvojoj visini, s obzirom kakav si bicikl imao sa losom geometrijom sada se treba navici na nesto sto je krsteno sto bi rekli. Biciklisticki sorts sa umetkom ili biciklisticke gace bi ti bile korisne jer je sediste uzano.

Gume ne diraj. Kao sto ti rekoh, pozicija je druga od one koju si vozio pa je za pocetak sve malo cudno.
Nabavi neko nadrkano sediste a ne ono.
Probaj da uradis nesto sa lulom (moze, a ne mora). Obori je (bice previse) ili nabavi drugu u nuli, ili plus 3 stepena.
Bolji ti je izbor nego da si uzimao Cube.
Nabavi neko nadrkano sediste a ne ono.
Probaj da uradis nesto sa lulom (moze, a ne mora). Obori je (bice previse) ili nabavi drugu u nuli, ili plus 3 stepena.
Bolji ti je izbor nego da si uzimao Cube.
Baci neku slikicu bajsa da vidimo o čemu se ovde priča.