Ja odradio prvi trening nakon 4 meseca pauze zbog povrede,jbg znao sam da ce biti upale,ali ne ovako jake.
Naravno da se ne odustaje,zdravlje na prvom mestu
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Uticao sam dosta na njega,za pocetak je kupio adidas patike za trcanje (doduse boja upitna),pustio je i kosu,sada ima i Golfa (ja ne pamtim kad sam video onako dobar primerak) , nadam se da cu da mu probudim svest o zdravoj hrani i fitnesu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ide ko metak,samo malo da dopuni klimu i to je to.Nema turbo,ali ja sam mu lepo rekao samo german style,duboki branici i trodelni bbs sto se tice sredjivanja.
Jutro, moglo je i bolje.
Stigla me koleginica sa Polom, nisam je prepoznao pre nego što sam zvao MUP. Stradao branik i senzori, možda još nešto ispod. Idem da snimim štetu pa ću posle u svojoj temi da nastavim.