Na Fiesti je sve digitalno, a za gorivo to ponekad smara. Nikad ne znas na cemu si tacno, jer ima one jebene kockice kao Clio. U jednoj kocki ima oko 5 litra goriva, a ti sad budi wizard i provali da li ti je u toj kocki ostalo jos 1 ili 4 litra....
Sestra setala kera i upala u saht(obrnuto postavljen poklopac i samo se prevrnuo kako je stala)
Srecom nista strasno izgleda, umalo se onesvestila posle zbog straha ali izgleda da je sve okej, sad cekam snimanje noge. Bitno da glavom nije udarila.
Evo me sad ispred bolnice blejim, razmisljam da li i kako tuziti grad za ovakvo stocarsko ponasanje? Ja sam autom proslog leta isto ovako upao zbog obrnutog poklopca.
To uopšte nije zezanje. Uvek treba dići dževu, ne bi li neko počeo malo više da vodi računa. Ima na YT snimaka gde loše postavljeni šahtovi prevrću kola: podleti pod točak, popreči se i lansira auto u vis. Generalno su šahtovi loše postavljeni, ili su ispod nivoa, ili vire. Meni izuzetno idu na živac.
Naravno, dobra praksa je zaobilaziti ih. Ja ih ne gazim kad god ne moram.
Ja sam dva puta upadao bez posledica doduše, prvi put pravo iz kola kako sam izlazio, jedna noga ostala u kolima ali druga u šahti, drugi put su me grane izgrebale jer je neko ubacio pola žbuna a ja budala uopšte nisam registrovao