Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od ftj »

A i meni je delovala cudna prica opalio ga stolicom.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Čudno je da mu slomi vrat stolicom, ali dobar udarac stolicom bi mogao da ga isto ubije. A da je tako jedan udarac sigurno bi pozicija što se samoodbrane tiče bila bolja
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Francuz ne kapira da hoćemo da mu pomognemo ;) ...prvo je bilo da se ovaj ludak ubio, pa posle da ga je zveknuo stolicom, a sada daje izjavu da ga je udavio... :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Jedno je šta je stvarno izjavio, a šta pišu budale po novinama.
Širim haos!
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Kao prvo ne izvlacite mi reci iz konteksta i ne pravi me nacistom.
Kao drugo moja porodica, sa obe strane, je dala dosta u antifasistickoj borbi, pogotovo protiv ustasa jer je to jedino bilo u mom kraju. Sreca pa su kod nas bili italijani. Zbog toga smo platili veliku cenu. O ovom vise necu pisati, pa izvlaci iz konteksta kako hoces.

Malo je zeznuto to sa samoodbranom od provalnika. Jer nekad zrtve predju odradjenu liniju i preteraju sa samoodbranom. Ali sam i dalje misljenja da je malo ucinjeno na zastiti privatne svojine.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

A šta ti je izvučeno iz konteksta? Neki Rom ti je ukrao nešto i ti si napisao da ti je žao što ih Hitler nije pobio.

Koja je druga mogućnost tog tvog posta, koju nisam dobro video?
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Naravno da nisam tako mislio. Oni su ljudi sa pravom na zivot kao i svaki drugi, e sad sto im je drzava omogucila tako to je druga stvar.
Nista lose ali ne znam da li stvarno toliki moralista kad ti taj deo posta toliko smeta.
To mi je zvucalo kao oni sto vile kucne ljubimce i bore se za njihova prava pa kad im dosade puste ih na ulicu.
Nadam se da nisam u pravu jer po tvojim postovima sam stekao utisak da si super osoba.
Ponavljam ne zelim da spustam na licni nivo niti imam nameru da te uvredim, ako te je to uvredilo jbg, onda nisi shvatio. Ja svaki dan radim sa ciganima i oni sami sebe zezaju na taj nacin. Da ih mrzim sigurno ne bih radio s njima jer nisam neko ko moze zbog novca da proguta neke stvari.
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Sledeci put onda razmisljaj, pre nego sto nesto napises. Ne treba da pokusavas da budes duhovit i zanimljiv po svaku cenu.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Bio sam u Aušvicu pre dve nedelje, išao malo da vidim kako je tamo bilo pošto imam višak slobodnog vremena, pa sam pod utiskom toga.

Kad vidiš ćelije u kojima su ljude držali da umru od gladi jer im se može, i to ne da mu opali metak u čelo nego ga namerno drži tu 40 dana otprilike, nekako ti se smuči.

A da ne pričam ono što mnogi ne znaju, a to je da je 1000 ljudi dnevno duž 1000 dana (milion ljudi) umrlo pod gasom, kom je (pazi sad) trebalo 20 MINUTA da te uguši, a bol krene momentalno u plućima. Dakle, ajd što su ubijali te ljude što je užasno, ali ono, pokušavali su na sve načine da im se useru u poslednje momente života. Da ne idem u detalje jer nema potrebe u ovoj temi, ali ne mogu više da prihvatim bilo kakvu šalu s pozitivnim Hitlerom.

Ubijao je majke i decu zajedno, iz razloga što su mu bili beskorisni. Nek zamisli neko sebe i svoju majku ili svoje dete zajedno u komori sa gasom koji te ubija 20 minuta u bolovima, čisto radi shvatanja idiotizma veličanja tog čoveka. Pritom, razlog je jer se njemu to može i apsolutno ništa drugo.

Svakome se omakne ponekad da napiše nešto, ne mislim ja loše o tebi zbog toga, ali pišem ovo iz razloga što do pre kad mi neki drug kaže kako je Hitler bio do jaja bilo mi je svejedno, sada bih mu opalio šamar. A jedina razlika je u mom znanju tada i sada i tom iskustvu koje sam tamo preživeo.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Pretpostavio sam da nesto nije u redu.

Eto vidis, a mi zaboravljamo nasu istoriju i opet podela na cetnike i partizane i da li je Draza izdajnik ili nije. Tuga. A koliko nas je poginulo, to nista.
Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Pa nije da sa mnom nešto nije u redu, nego je tragedija što ljudi zapravo ne znaju šta se sve dešavalo.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Nasi ljudi ne pamte, to je gore od ne znati :)
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Problem je u kratkom pamćenju na ovim prostorima. Neke stvari ne bi smele da se zaborave dok nas ima ovde.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Zato se podsećamo svakih 40-50 godina, ili kraće.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

... ali ni povremeno podsećanje ne pomaže.
Odgovori