H4wkeye napisao:Pa ne bas. Centralni deo gume gde su glavni kanali je gazeci sloj. Ono na ivicama se ne smatra gazecim slojem. Bar koliko sam ja upucen.
Koliko se brzo zaboravi strani jezik kad se ne vezba. Od jula sam isao na norveski, pa sve do januara. Sinoc me kum zamoli da mu nesto prevedem, ne mogu da se sastavim.
TheWickerMan napisao:Koji auto bio, možda ga i znam
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Ako se dobro secam, plava fiesta stara ili nesto slicno, nisam ni obratio paznju, ako neko zna na koji se takav mali auto srafi rezervni tocak ispod gepeka sa spoljasnje strane, a odvrce dizalicom iz gepeka?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ako se dobro secam, plava fiesta stara ili nesto slicno, nisam ni obratio paznju, ako neko zna na koji se takav mali auto srafi rezervni tocak ispod gepeka sa spoljasnje strane, a odvrce dizalicom iz gepeka?
Sent from my Sony
206 ima tocak ispod gepeka, jedino ne znam kako se odvrce i zavrce.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
*Zaštita od isključenja, dostupna 5 dana pre prvih isključenja. U periodu zaštite ovo je prva informacija koju korisnik dobija pri pozivanju IVR-a, nakon obaveštenja „For English press 9“.
Znaci verovatno prvo puste onu poruku da se zakasnilo pa onda mozes da aktiviras opciju.
Pa to ti je opcija, kada ne platiš, ili platiš, ali nije još prošlo. Uključe te na 5 dana. Ukoliko i dalje za tih 5 dana ne legne uplata, onda te opet isključe. Ili ti sam to uključiš, ukoliko nisi siguran da će proći uplata do trenutka isključivanja, da te ne bi isključili.
Sent from my Sony
206 ima tocak ispod gepeka, jedino ne znam kako se odvrce i zavrce.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Ne, zapamtio bih 206 Nesto tog.godista, oko 2000-te... Nebitno, ovo su klinci, cisto sumnjam da ih znas
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.