Računari
Re: Računari
Ništa bolje od te sinhronizacije. Na svim uređajima isti history, bookmarks, šifre. Baš me zabole za velikog brata.
I tako indirektno mogu da rekonstruišu sve u vezi vas, bili ulogovani ili paranoični. Svejedno. Epilog isti.
Tapatalk
I tako indirektno mogu da rekonstruišu sve u vezi vas, bili ulogovani ili paranoični. Svejedno. Epilog isti.
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Evo džedžim u laboratoriji u Zemunu i ladno, mi se telefon sam prihefta na adminov wi-fi. Ništa pass, nušta enkripcija. Da sam malo manje pospan ko zna šta bih mogao da nađem. Jbg državna institucija.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Gledam sad na Skype-u, ćale hteo da mi odgovori na poruku, pa to uneo kao status. Sad mu tako stoji...
Pustiću ga do večeras.
baba pravila tortu, pa se nije culo od miksera

Pustiću ga do večeras.

Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
@methane, admin verovatno koristi WM i ostavio Wi-Fi sense ukljucen zajedno sa share. Zato mozes da se okacis sa fonom.
Kako da promenim Gmail ime? Kad se dopisujem s nekim stoji normalno Ime Prezime - adresa, medjutim kad se kursor zadrzi na imenu pise mi adresa i neki nick od pre 100 godina, menjao sam tamo u opcijama ''send mail as'', ali stoji i dalje?
Zato pitam, pretrazio sam sve po podesavanjima.
Isto tako, obrisao sam G+ zbog toga i sad i dalje stoji.
- methane.master
Odoh sutra opet tamo da postanem admin.Dzoni_m napisao:@methane, admin verovatno koristi WM i ostavio Wi-Fi sense ukljucen zajedno sa share. Zato mozes da se okacis sa fonom.

Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Dokle god imaš google nalog, imaš i google+Scuderia napisao:Isto tako, obrisao sam G+ zbog toga i sad i dalje stoji.

Nisam baš upućem ali verujem da možeš da promeniš to tj. biće da je to jedini način
Treba da kupim stampac i skener. Naravno, kupio bih pre 2 u 1.
Jel ima nesto na sta da obratim paznju, treba mi za upotrebu tipa 2 puta nedeljno po par strana, nista specijalno?
Jel ima nesto na sta da obratim paznju, treba mi za upotrebu tipa 2 puta nedeljno po par strana, nista specijalno?
Uzmi laserski stampac, ili 2u1 ali da je stampac laserski. Cena je takva da ti odredjuje koliko para toliko muzike, ako ti nije potrebno stampanje u boji, uzmi i crno beli stampac. Ovo ti kazem zbog cene punjenja, ako je crni to je uglavom punjenje oko 10ak e , ali ako je u boji onda je skuplje.
2 u 1 je prividno super izbor za tvoju svrhu ali šta je fora - dobiješ povoljno uređaj, kvalitetan je i dobra cena a kertridži - jaaaaaaao...cena, naravno. Ja sam se za devojčin skener/štampač tako okliznuo.
Plati DVA uređaja, neka je skuplje, bitna je dostupnost JEFTINIH kertridža (ili povoljno dopunjavanje), jer se to iznenađujuće brzo troši a skupo je ako imaš štampač u boji.
Verujem da ti multifunkcijski uređaj i zbog cene i zbog prostora deluje kao naj rešenje ali veruj mi da nije. Razliku u ceni jako brzo nadoknadiš i prebaciš, bez obzira kako ti retko treba
Ovo se odnosi na štampač u boji, naravno, naglašavam.
==========
TT
Plati DVA uređaja, neka je skuplje, bitna je dostupnost JEFTINIH kertridža (ili povoljno dopunjavanje), jer se to iznenađujuće brzo troši a skupo je ako imaš štampač u boji.
Verujem da ti multifunkcijski uređaj i zbog cene i zbog prostora deluje kao naj rešenje ali veruj mi da nije. Razliku u ceni jako brzo nadoknadiš i prebaciš, bez obzira kako ti retko treba

Ovo se odnosi na štampač u boji, naravno, naglašavam.
==========
TT