Ja je ne volim samo zbog letnjih vožnji. Kad upeče sunce, ne bih da spržim j...a kad sam u šorcu..
A bez veze mi je da sad preko kože stavljam neku tkaninu, onda daj odmah tkaninu!?
Osim toga, kožu treba i održavati.... i stalno lickati
Verujem da je do ovoga. Evo ovaj ima 160.000km i sve je k'o novo.Floyd napisao:Sad neznam da li mi se to cini zbog blica od fotoaparata...
Kada se parkiram negde de je sunce uvek stavim onu reflektujucu foliju na prednje staklo, tako da nemam problem sa usijanim sedistima.. Doduse moja imaju i hladjenje jer su perforirana, ali opet se oznojim od sedenja.. Ali tako je i sa tkaninom.. i sa njom se oznojim..codemaker napisao:Kako rešavaš vraćanje sa plaže autom parkiranim na suncu jer nisi našao hladovinu?
najverovatnije. To je kao plis kad predjes rukom u razlicitim pravcima preko njega, pa ispadne skroz sareno...Floyd napisao:Ok, pitam zato sto sam na par slika kod primeraka sa preko 100kkm video da sedalni deo alkantare potamni i deluje jako ruzno.
Sad neznam da li mi se to cini zbog blica od fotoaparata...
Ma i ja se znojim i sa tekstilnim. Džabe i klima i sve kad su leđa prislonjena na sedište. E sad, ograđujem se, nisam probao sedišta koja greju/hlade, a i ja sam prilično specifičan slučaj.Day Walker napisao:moja imaju i hladjenje jer su perforirana, ali opet se oznojim od sedenja.. Ali tako je i sa tkaninom.. i sa njom se oznojim..