Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Drogiranje sportista je doping. Tako da sa te sportske strane na drogiranje treba gledati kao na težak prekršaj.
Ako sportiste, javne ličnosti koje mnogima predstavljaju uzor, ne osudimo za takvo ponašanje možemo doći do toga da nam drogiranje postane društveno prihvatljivo što ono nije već je jako opasno.
Javne ličnosti uvek nose teret svog poziva. Za ostale narkomane niko ni ne pita.
Ali treba im pružiti šansu da isprave grešku!
Ako sportiste, javne ličnosti koje mnogima predstavljaju uzor, ne osudimo za takvo ponašanje možemo doći do toga da nam drogiranje postane društveno prihvatljivo što ono nije već je jako opasno.
Javne ličnosti uvek nose teret svog poziva. Za ostale narkomane niko ni ne pita.
Ali treba im pružiti šansu da isprave grešku!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Kosan se vraca... Lol!!!
Komentari na B92 su posebna prica.
Komentari na B92 su posebna prica.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Potražiću kasnije jednu staru njegovu konferenciju za štampu i priču o hamburgerima.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Gori primer omladini je Vanja Udovicic koji sedi kao ministar sa onim idiotima nego ovaj sto je udario liniju, koga bre boli kurac u krajnjoj liniji? Sportisti koji su za primer deci mogu da se nabroje na prste jedne ruke od aktuelnih, Radjen je samo baksuz sto su ga nahvatali.
Neka se ugledaju na Aleksandra Đorđevića 
On je po meni najbolji uzor za mlade sportiste, kako se radi, trenira i bori za svoj tim na terenu.

On je po meni najbolji uzor za mlade sportiste, kako se radi, trenira i bori za svoj tim na terenu.
- samo polako
Ah da, ta vlada Srbije i njeni članovi, moraju da se prokomentarišu i u temi o sportu. 
http://mondo.rs/a796806/Sport/Fudbal/De ... vezdu.html

http://mondo.rs/a796806/Sport/Fudbal/De ... vezdu.html
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
Mislim da bi njegovim dolaskom Partizan dobio najveće pojačanje.
Generalno ne treba očekivati bilo kakve rezultate u domaćem prvenstvu dokle god su treneri marionete raznih menažera koji sastavljau timove i koji istvari vode glavnu reč već godinama.

Generalno ne treba očekivati bilo kakve rezultate u domaćem prvenstvu dokle god su treneri marionete raznih menažera koji sastavljau timove i koji istvari vode glavnu reč već godinama.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Neko brani čoveka koji je uzimao kokain? Really?
Što se tiče osude, nema šta da se diskutuje, tolika je kolika je, tako je propisana.
Dalje, po kazni nije različito uzimati steroide ili drogu, isto je.
Sve u svemu, nema šta bilo ko da ga pravda, napravio je sranje i treba da bude suspendovan.
Kokain nije stvar koju ti neko podmetne pa ti pojedeš uz jagode slučajno. Moraš to svesno da uradiš. Za stvari koje svesno radiš su žestoke kazne.
Ja da se pitam, ja bih za pad na steroide doživotno zabranio takmičarski sport, za kokain bih verovatno isto.
Ovde izgleda ljudi zaboravljaju da je on nelegalan i da ovaj treba i krivično da odgovara.
Generalno smo blagi prema našim sportistima koji padnu na dopingu i ni ne trudimo se da im to uzmemo za zlo. Eno recimo Troicki je ponovo super zvezda i fin dečko. Sad kao podrška za Rađena, tamo vamo. Svašta.
Što se tiče osude, nema šta da se diskutuje, tolika je kolika je, tako je propisana.
Dalje, po kazni nije različito uzimati steroide ili drogu, isto je.
Sve u svemu, nema šta bilo ko da ga pravda, napravio je sranje i treba da bude suspendovan.
Kokain nije stvar koju ti neko podmetne pa ti pojedeš uz jagode slučajno. Moraš to svesno da uradiš. Za stvari koje svesno radiš su žestoke kazne.
Ja da se pitam, ja bih za pad na steroide doživotno zabranio takmičarski sport, za kokain bih verovatno isto.
Ovde izgleda ljudi zaboravljaju da je on nelegalan i da ovaj treba i krivično da odgovara.
Generalno smo blagi prema našim sportistima koji padnu na dopingu i ni ne trudimo se da im to uzmemo za zlo. Eno recimo Troicki je ponovo super zvezda i fin dečko. Sad kao podrška za Rađena, tamo vamo. Svašta.
A možda je mislio da je proteinski šejk od vanle... 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma čovek je mislio da šmrče whey. Čitao na nekom automobilskom forumu da se tako brže apsorbuje. 

Širim haos!
Pa kod nas generalno ljudi vole da komentarišu sve u šta nisu upućeni, tako je bilo ranije s Troickim, tako je sada.
Odatle i komentari tipa ne treba ih dirati ili recimo ovo je gore od ovoga a zapravo se isto tretiraju.
Inače je još naših sportista popadalo na testovima, čeka se samo da se objavi. Neću da pišem koji su jer se verovatno čeka B uzorak, ali šanse da se tu nešto promeni su manje od 1%.
U pitanju je još vaterpolista za koje se čekaju rezultati, a pao je i rvač Damjan Đorđević, za njega se ništa ne čeka.
Odatle i komentari tipa ne treba ih dirati ili recimo ovo je gore od ovoga a zapravo se isto tretiraju.
Inače je još naših sportista popadalo na testovima, čeka se samo da se objavi. Neću da pišem koji su jer se verovatno čeka B uzorak, ali šanse da se tu nešto promeni su manje od 1%.
U pitanju je još vaterpolista za koje se čekaju rezultati, a pao je i rvač Damjan Đorđević, za njega se ništa ne čeka.