Crna Gora kolima
Re: Crna Gora kolima
Ja stignem do mora za manje od dva sata.... 

Zaboravio sam da napisem da su i Crnogorci dobili radare gde ne mogu da izbrisu podatke od ocitavanja, pa moze da ispadne problem ukoliko idete vikendom tj. neradnim danima. Jedan od tih radara je u Bijelom polju na obilaznici, pa ko ide tim pravcem neka malo povede racuna. U ostalim slucajevima ce vam ljubazni policajci progledati kroz prste za manju novcanu nadoknadu 10 do 20 EUR

Banuj se slobodnotrojanac napisao:Ja stignem na more za 6 sati sa dve-tri kraće pauze.
Doduše, omašio sam temu. Ne letujem u CG.![]()
Tapatalk with Desire 500

Beograd - Risan, auto (Passat 2,0 tdi) prepun, legao kao da je spusten, 80% vremena klima, voznja uglavnom po ogranicenjima (veliki pozdrav za pripadnika mupa koji mi je omogucio da vozim po ogranicenju posle prvih 50 km puta). Ukupno skoro 11 sati, od toga 9:18 efektivne voznje.

Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
Lepo i očekivano ako mene pitaš u slučaju da imaš koliko toliko ekonomičnu dimenziju guma.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Bas tako, fabricka 205/55 16.
Hvala lepo.
Hvala lepo.
Honda Undetected Garage
Jel neko isao na Sea Dance kolima? Pade mi na pamet sledece godine da odemo, pa posle produzimo do HN 10 dana da se oporavljamo 
Sent from Tapatalk

Sent from Tapatalk
NO NO NO NO NO NO NO NO NO
Ja ove godine stigoh u CG to vece kad je bio Jamiroquai, i bio je plan da se ode, cisto onako, imamo ko ce da nas uvede. Od Budve do Jaza nekih 45 min, pa mi je puko film, i nastavim za kotor, jos sat i po.
Ovi koji su iz Boke dolazili, kolona je bila od Tivta do Jaza.
Ako hoces da odes, auto ostavi u Podgorici, pa lagano pesaka
A, da, da zanemarimo sto je SeaDance bio sranje, i sto ti treba u proseku jos pola dana da se vratis odakle si dosao.
Ja ove godine stigoh u CG to vece kad je bio Jamiroquai, i bio je plan da se ode, cisto onako, imamo ko ce da nas uvede. Od Budve do Jaza nekih 45 min, pa mi je puko film, i nastavim za kotor, jos sat i po.
Ovi koji su iz Boke dolazili, kolona je bila od Tivta do Jaza.
Ako hoces da odes, auto ostavi u Podgorici, pa lagano pesaka

A, da, da zanemarimo sto je SeaDance bio sranje, i sto ti treba u proseku jos pola dana da se vratis odakle si dosao.
I mislio sam da je guzva, ali ne tolika 
Druga opcija je da ostavimo kola u Herceg Novom, pa autobusom do tamo.
A i te dve noci smo mislili da spavamo u kolima, ima mesta.
Sent from Tapatalk

Druga opcija je da ostavimo kola u Herceg Novom, pa autobusom do tamo.
A i te dve noci smo mislili da spavamo u kolima, ima mesta.
Sent from Tapatalk
Idem kroz 2 meseca dole a klincu (3,5god) je istekao pasoš pa me interesuje vaše tumačenje.
Da li da pravimo novi ili nema potrebe obzirom na to šta stoji na sajtu MUP-a:
Kako izvodom iz mk ili zdr.knižicom mogu potvrditi identitet? Realno može bilo koje dete sedeti sa mnom i da ga uz ta 2 papira predstavim kao svoje. Izgleda mi kao da mogu da me drndaju a i ne moraju.
Da li da pravimo novi ili nema potrebe obzirom na to šta stoji na sajtu MUP-a:
http://www.mup.gov.rs/cms_lat/sadrzaj.n ... rnu-goru.hZa mlađa maloletna lica (deca predškolskog uzrasta), kada putuju sa roditeljima, potreban je dokument kojim se može potvrditi identitet deteta (putna isprava, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvena knjižica...)
Kako izvodom iz mk ili zdr.knižicom mogu potvrditi identitet? Realno može bilo koje dete sedeti sa mnom i da ga uz ta 2 papira predstavim kao svoje. Izgleda mi kao da mogu da me drndaju a i ne moraju.
Zdravstvenu mislim da je dovoljno imati.
Ponesi i istekli pasos cisto da se vidi zbog slike i to je to. Ne prave oni problem u sezoni.
Ponesi i istekli pasos cisto da se vidi zbog slike i to je to. Ne prave oni problem u sezoni.
Poslednja izmena od sebekkg u 23 Maj 2015, 22:15, izmenjeno 1 put ukupno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ma jok, neces imati problema sa time, idi slobodno na izvod I zdravstvenu
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Svake godine po tri x idem i ponesem samo zdravstvenu knjizicu za decu mada nosim i nase za ne daj boze nekog lecenja.

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Je l i dalje ima problema sa kanalizacijom? Nema jednom da smo otišli u CG da nismo fasovali neku stomačnu tegobu, do 2010. god.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Prosle godine je u celoj Boki radjen ogroman projekat kanalizacije. Sve ide u kolektor u Meljinama na preradu.
Ne znam za ono van Boke, mada to I ne racunam u destinacije za letovanje
Ne znam za ono van Boke, mada to I ne racunam u destinacije za letovanje
Ako je tako,nećemo praviti pasoš. A kad smo već kod zdravstvene koliko znam ne vrede nam tamo ništa. Prošle god.sam povredio dva prsta na nozi i rekoše mi kod lekara u Kotoru nije ti ništa ako mrdaju bolje da te ne šaljemo dalje da ne plaćaš bezveze. Tako sam i dosao kući,snimio i video da je jedan slomljen drugi napukao. Ove god. bi uplatio neko osiguranje za svo troje,jel ima neka preporuka,koliko košta cirka?
t
t