U svakom slucaju bih morao da pazarim jos jedan set, a razlika u ceni i nije neka.
Uz adaptivno vesanje ne bi trebalo da bude previse tvrd.
Elem, bitna mi je ta stvar oko ostecenja rubova - podrazumevam da zamenu ne radi drvoseca iliti verovatno ce to biti dag81
Na Civic-u su mi tockovi u Vrscu, tako da ih tamo menjam,
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kod ćaleta na kolma je neki orangutan nekad menjao gume i izgrebao rub, tj malo izgulio lak na felni na onoj mašini, tako da, zavisno od toga ko ti to radi, može doći do oštećenja.
Tražim felne za zimski set za Mazdu.
Fabričke dimenzije su 16 6.5J ET 50, ali u toj dimenziji nije neki izbor.
Gume za letnji set mi se ne menjaju, ostaju par godina.
Prodajem alu felne 17 coli raspon rupa je 5x114, 3 centralna rupa je 67, 1mm 7JX17 ET 52, 5 , felne su iz uvoza , lep model iz 2012 godine, nisu krive nisu varene, nisu farbane, na par mesta se skinuo malo lak na crnom delu,
iskreno, lepsa su mi ova tri seta felni od onih koje imas na autu Ja bi razmislio da, kada vec hoces da kupis dodatni set felni, kupim 17-ke za leto i novi set guma, a onda bi prodao ove letnje i kupio zimski set. Gubitak ti ne bi bio veliki a auto bi izgledao mnogo bolje.
Cenim da te svoje gume mozes prodati za bar 60% cene novog seta, na to trebas kupiti nove 17-ke i kupiti nove zimske gume (to te ceka u bilo kojoj varijanti).
Dobri predlozi uz jedan problem, na tu mazdu idu 18 cola a ne 17. Barem fabričko, ne znam ni koja dimenzija bi opšte odgovarala u 17, pošto 18 je 215 45 18 ili neka slična blentava dimenzija