AUDI - Vorsprung durch Technik

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Re: Audi TT Mk3

Post od Mr.Rotor »

Ja znam da Giulietta sa 235ks ide ludački tako da verujem da je pravo uživanje voziti ovaj TT.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

laynee napisao:. A iskreno, bara bara je sa porseom carrera 2010 godiste do 100 na sat (probao).. Hvala svima na cestitkama :)
Carrera 997 mk2 (2010g) je ipak znatno brza od ove verzije TT-a u svim mogucim segmentima. Cak i najslabija verzija Carrere sa zadnjim pogonom i bez PDK menjaca i ostalih sistema do 100km/h ide 0,7s brze o TT-a Quattro.
http://fastestlaps.com/comparisons/pors ... attro.html

Tako da ili si pomesao i mislio na najslabiju verziju Cayman-a a ne Carreru, ili je ta Carrera sa kojom si se probao bila u kvaru, ili vozac Carrere ne zna da vozi.

Inace auto ti je vrhunski, mnogo mi se svidja novi TT !
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ima dosta auta koji su oštećeni pa nešto ne valja. Jedan auto u Srbiji od 700+ konja ide dosta lošije nego što treba, negde mu je nestalo bar 200ks.

Moj M3 nije radio baš dobro, falilo mu je bar 100ks pre nego što je oteran u servis kad sam ga kupio (to kažem mu je falilo dok je bio na placu, vozio sam i valjda je nešto bilo zapušeno pa je umesto 8 radilo 6 cilindara, tako nešto rekoše u delti.

S druge strane imaš ljude koji neće da se hvale da su sredili auto. Drugar sa RS6 mi juče priča, parkirao se pored poršea turbo od pre dve generacije i krene da ga zagleda kad ono unutra čovek. Krene drugar da se izvinjava, kaže ovaj čovek ma nema problema, volimo svi aute, i meni se sviđa RS6. Popričaju oni tu malo i kao ajde da se potrkaju, odu na auto put, krenu, kaže mi drugar ja mislim otprilike će slično biti jer je turbo star, kad ono krenemo, on mi odlazi kao da stojim u mestu, ja gledam ne verujem. Krenemo ponovo, posle dve brzine mu ne vidim tablicu. Došli oni posle opet na parking, kad ovaj kaže da je digao auto na preko 600ks ali ne voli da se hvali kao. Uglavnom, eto recimo takav turbo bi odrndao mnoge aute pa bi bilo čudno, a on ima 200ks više nego ranije.

Al da se vratimo na temu, mislim da sam te video u nedelju oko 9 ujutru kod takovske ulice. Ili si bio ti, ili neko ko ima isti auto iste boje :)
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 09:08
Garaža: Audi TT MK3 TFSI 2.0 230HP

Post od laynee »

goblin napisao:
laynee napisao:. A iskreno, bara bara je sa porseom carrera 2010 godiste do 100 na sat (probao).. Hvala svima na cestitkama :)
Carrera 997 mk2 (2010g) je ipak znatno brza od ove verzije TT-a u svim mogucim segmentima. Cak i najslabija verzija Carrere sa zadnjim pogonom i bez PDK menjaca i ostalih sistema do 100km/h ide 0,7s brze o TT-a Quattro.
http://fastestlaps.com/comparisons/pors ... attro.html

Tako da ili si pomesao i mislio na najslabiju verziju Cayman-a a ne Carreru, ili je ta Carrera sa kojom si se probao bila u kvaru, ili vozac Carrere ne zna da vozi.

Inace auto ti je vrhunski, mnogo mi se svidja novi TT !
Da vozac ne zna da vozi je nemoguce, jer sam vozio ja i moj otac.. Bez uvrede ;)
Da je pokvarena takodje je nemoguce, jer je moj otac vozi..
Moguce je da ne citas dobro, jer sam napisao da je bara bara do 100 na sat, a ne da je tt brzi.. :)

Ako ti gledas po statistici na internetu a ja po onome sta sam sam vozio, zna se ko je u pravu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Pa ne bih da misliš da te zezam, ali statistika je u pravu :)

Možda su ti loše gume na kareri pa ne može dobro da krene iz mesta. A i jako mala razlika zapravo mnogo znači, ne znam koliko si upućen. Ako te dobio 10 metara, to već nije malo.
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:

Post od laynee »

Statistika je kao bikini :) salim se..

Ja ti kazem, tu su negde.. Ali mnogo se bolje vozi tt po meni.. Ne pricam o brzini, pricam o voznji.. Quattro daje nestvarne mogucnosti pri velikim brzinama..

Al opet, kada se da gas u porseu prokletom, ne mozes da pricas sa suvozacem :)

Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Mogucnosti pri velikim brzinama?
Koje to mogucnosti?

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:

Post od laynee »

Da uradis manevar pri kojem bi sa drugim kolima koji su bez quattra zavrsio u jarku...

Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa reci kakav manevar?

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:

Post od Mr.Rotor »

Ne mora da hvata volan sa dve ruke. :)

Može jednom da mazi neki pič**cu na suvozačkom mestu. :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Mare, zar ne bi atmo bio u hendikepu samo u nekom rolling startu u niskim obrtajima, ako je start iz mesta i vozac je dobar, onda nije problem.

Najveca je razlika ja mislim sto karera ima problem sa startom iz mesta ako put nije kvalitetan (jeste ona super zadnji pogon, al i dalje su to dva tocka), plus ako su malo starije gume, dolazi do toga da TT sigurno izleti vise nego sto bi na nekom super grubom asfaltu (sto je manje bitno jer realno na tom asfaltu si jednom u 2 godine) i da posle karera ima problem da ga stigne.

Zapravo ovako gledano mi je sasvim izvodljivo da budu tu negde do 100.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:

Post od Mr.Rotor »

Jeste da je TTRS ali nema veze. :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=TvCBAQiE8sw
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:

Post od laynee »

O tome i pricam sve vreme :) startan je bas, i kazem do nekih brzina moze da parira.
Ma sve u svemu auto je haos :)

Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Definiši haos.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor