Računari
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Računari
Nažalost jedina. Gigatron daje neku varijantu na 20 rata bez učešća i kamate, do 60.000 din, pa mi je to varijanta.
Biće HP, sutra ili prekosutra idem u Ušće da ga pogledam i odradim proceduru za taj kredit.
Biće HP, sutra ili prekosutra idem u Ušće da ga pogledam i odradim proceduru za taj kredit.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
U Gigatronu shop-u u Uscu, cena na kredit ti je ista kao i cena za kes
Cisto da znas ako pocnu da muljaju. Tasta je kupila za unuku na tu foru. Trazi i dobices po ceni za kes.

Jesu li svi lapovi sad postali nepotrošivi sa baterijama. Dobio sam neki Fujitsu E743, potpuno je fenomenalan. Brz ko metak, pogotovo sa SSD. Baterija potpuno bolesna. Da li je moguće da i5 toliko malo struje troši sa normalnim korišćenjem?
-
- Site Admin
Yep. Optimizovani su do bola. Power management je ludacki dobro odradjen.
Ja sada ganjam neki Dell sa i5 i nVidia ali prve generacije. Ne mogu da verujem koliko baterija kratko traje. Jedva 2:30 min.
Ja sada ganjam neki Dell sa i5 i nVidia ali prve generacije. Ne mogu da verujem koliko baterija kratko traje. Jedva 2:30 min.
Puni se ko telefon, 1x dnevno, popuno sam fasciniran. Nije ni težak, kilo i 800 sa hardom i SSD, a pogotovo što ne moram da nosim punjač kući uopšte. Opušteno mogu da ga punim sa mojim Lenovo punjačem.
_Jako_ je brz.
_Jako_ je brz.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ti mali su apsurdni. Sta reci kad meni Asus koji je predrkan sa komponentama i ima milion potrosaca traje 5 sati na bateriji bez problema
Da, ali su dosta masakrirani.
Desktop sa i7-4790 i win8 je mnogo brži od laptopa sa i7-(zaboravio sam ovu oznaku
).
Doduše laptop je sa zadnjim OSX. Ali ne verujem da je OSX toliko loš i ne verujem da mu ona verzija tako puno znači. Na laptopu je stariji cpu nego na desktopu.
Uglavnom koristim maksimalno procesorsko vreme i razlika u vremenu build-a koda je neverovatno velika, tako da mi je prilično merodavan test brzine za cpu-ova.
Zašto bežite od Win8? Sad ga već koristim na svim računarima. Ne vidim neku manu u odnosu na win7.
Desktop sa i7-4790 i win8 je mnogo brži od laptopa sa i7-(zaboravio sam ovu oznaku

Doduše laptop je sa zadnjim OSX. Ali ne verujem da je OSX toliko loš i ne verujem da mu ona verzija tako puno znači. Na laptopu je stariji cpu nego na desktopu.
Uglavnom koristim maksimalno procesorsko vreme i razlika u vremenu build-a koda je neverovatno velika, tako da mi je prilično merodavan test brzine za cpu-ova.
Zašto bežite od Win8? Sad ga već koristim na svim računarima. Ne vidim neku manu u odnosu na win7.
-
- Site Admin
Ja licno ne bezim. Stavise, ako imam SSD obavezno 8, zbog fast boot-a
Instaliram classic shell i udri.

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ja sam probao dva puta, ali nisam imao živaca. Znam i za classic shell i sve, ali prosto neke stvari me dovedu do ludila i batalim ga, isti dan se vratim na Win7.
Posetite www.garaza.rs !
- Rakhil
Desktop kuci XP, laptop kuci Win7, laptop posao Win8. Moj je zivot Svicarska 

-
- Site Admin
XP?????? Doduse sta se ja cudim, do pre 6 godina sam terao Windows 2000 SP4...........
- Rakhil
Radi ko sat, a ako nesto mrzim da radim to je instalacija. Idem na obaranje rekorda za najduzi period upotrebe XP-a bez kraha, za sad sam na nekih 8-9 godina
-
- Site Admin
Daj mail adresu da ti posaljem nesto 

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Pusti decu za računar.
Moja Ana otkriva na telefonu opcije za koje ja ne znam ni da postoje. Kad bude sela za računar verovatno će uraditi nešto što ni ja sa 15-godišnjim iskustvom, ni uz pomoć Google-a neću znati da rešim.

Moja Ana otkriva na telefonu opcije za koje ja ne znam ni da postoje. Kad bude sela za računar verovatno će uraditi nešto što ni ja sa 15-godišnjim iskustvom, ni uz pomoć Google-a neću znati da rešim.
Posetite www.garaza.rs !
- Rakhil
Ti ni PP da mi nisi poslao, jes cuo, stetocino jednaDzoni_m napisao:Daj mail adresu da ti posaljem nesto