Slazem se sa Dragvorlom, ali ocigledno vise nigde nije nemoguce, jer znam slucajeve koji nikada nisu imali slicnih problema, a sad im je voda izbijala u malim kolicinama kroz betonski pod garaze (koja je u nivou prizemlja)...
Delija napisao:Trg 1. Maja - ispod nivoa zgrade je, a odvod ocigledno ne funkcionise kako treba. I prosle godine je bio isti problem.
Tu je uvek bio potop i, nazalost bice. Supruga je odrasla u kuci koja se nalazila na placu pored, br.9 i kaze da je posle svake iole jace kise bio potop. Zasto nisu nasuli teren kada su pravili zgrade 7 i 9 i zasto su opet napravili dvoriste koje je ispod nivoa ulice, ne znam. Veliki propust.
Jutros u 5 krenuo na posao,a kamioni Vodovoda tzv. VOMA krstare.I samo to.Onda je krenuo pljusak u 7 do 9.Tu sam ih vodeo na Detosu prekoputa Merkura,stoje do šahta/slivnika.Malo dalje,na raskrsnici za Metro druga Voma je obezbeđivala radnika koji je kao nešto čeprkao po slivniku,koji je bio zapušen.I tako,za 4 dana,leže im od 50k RSD a vi sugrađani plivajte.
Hahaha upravo mi drugar kuca na fejsu da treba da nosi neke košulje da se suze
Ja sam nosio kod neke krojacice u kraju, uzela mi 600din za svaku. Lično mislim da je to previše ali sta znam..
Delija napisao:Kod mene u garazi je bilo cirka 10 cm vode juce ujutru
Sreca u komsu koji je nabavio pumpu...
Imali smo i mi taj problem prosle godine.
Isto garaza u -1, i tokom onih poplava se zapusila neka cev koja prakticno vodi do glavne cevi na ulici. I to je tako stajalo par dana dok nisu raskopali sta su trebali i drugacije uradili. AL bilo je maksimum 4-5cm... Od tad je sve ok.