AUDI - Vorsprung durch Technik

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: AUDI - Vorsprung durch Technik

Post od AcaKayak »

Laynee, ajd posto stvarno ne volim kad pametnjakovici pocnu da podbadaju sa strane u fazonu ja sam cirkuska zanimacija pa ce on kao da uziva tu be z da da svoje misljenje, necu vise da nastavljam, poslacu ti pp kasnije :)

Sednemo ti, ja i Rotor na pice pa lepo diskutujemo, ovde je gubljenje vremena :D

Heroj, do jaja se osecam, kupujem novi auto mozda vec danas a i do jaja mi idu pripreme za London Business school, radio sam danas neke testove pa sam presrecan :)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Pisaj po sirotinji :kezo: :mrgreen:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

I ja sam kupio dve nove gume i osecam se sad na gume,i auto mi se oseca na gume :(
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Kako je lepo videti da ste svi tako osecajni, milina :kezo:

Mislim da bi trebalo u ovakvim diskusijama dodeljivati poene za stil i naraciju, nastane ozbiljan debatni klub kad je premijum u pitanju. Pa da pratimo ligu cele sezone, bacamo opklade itd.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Hoces da napravimo i glasanje kao Evrovizija?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

laynee napisao:
AcaKayak napisao:@laynee

Kako ne čitam, pa ne bih imao šta da napišem da nisam pročitao.

Ajmo redom, moguće da ću nešto preskočiti jer pišem iz glave šta se sećam od juče:

1. Ti znaš da sam amater? Ova rečenica, kako god da je bila sastavljena pokazuje želju da se pokažeš pred drugima, u fazonu ja znam ja znam. S obzirom da jesi amater, jer da voziš profi odgovorio bi Heroju na pitanje gde se takmičiš, možda je čak i kompleks.
Nigde nisam rekao da si amater.. Za sebe u kontekstu profesionalnog vozaca mogu da kazem da sam amater jer mi to nije profesija.. vec nesto za sta treba mnogo vise mozga. :) .. Ali u srbiji je definicija dobrog vozaca jako lose postavljena... u tom smislu nisam amater..
2. Da nisi amater, hvali bi poršeovo ponašanje, ovako ti je ono problem.
Ja nigde nisam kudio porseovo ponasanje, porse je zver od automobila i necu da sporim toj cinjenici.. samo sam rekao da se MENI vise svidja ponasanje mojih kola..
3. Opisuješ auto kao dete ili nepismen čovek. Auto je haos. zamisli molim te rečenicu. Onda neko napiše pojasni, ti misliš da te zajebava. Bila je još neka tako opaska koja ne znam koja je, da ne tražim, ako je problem potražiću.
Dete nisam, a pogotovo nepismen.. SA etf-om mislim da nisam nepismen. Nisam imao vremena sinoc, jer sam radio dok sam pisao po forumu, a kasnije legao i zaspao.. Zargonski sam se izrazavao. I nisam imao volje bas nesto da pisem, jer sam video u kom ste fazonu..
4. Zapravo si ti podjednako upućen kao i mi. Na osnovu toga što ti kažeš Markoniju kako si ti vozio i tu je kraj priče, pritom ne znajući da je on vozio verovatno 100 automobila (ne karikiram, veruj mi da je taj broj realan) bržih od tog, uključujući i njega, govori zapravo da ti nisi spreman da saslušaš nekoga. Zapravo više govori o tebi nego o meni, jer ja mišljenje formiram nakon tvoja tri posta sa jasnim činjenicama (auto je haos, brži je od poršea, ja sam voza na nivou formule 2, ali me to ne interesuje), a ti na osnovu njegovog prvog sa činjenicama u koje nisi upućen.
To sto je on vozio 100 automobila mi je jako drago, i svaka mu cast, mada to i nije neki uspeh u zivotu... Ja sam spreman da saslusam nekoga, ali mi nije bilo jasno da je vozio i moj automobil, jer ne znam gde ga je imao prilike voziti.. OPet ponavljam, nisam rekao da je moj auto brzi od porsea, to samo znaci da ti i dalje ne citas moje postove vec izvlacis iz konteksta..
5. Kažeš da ćeš otići a onda kažeš da te ovo poslednje iznerviralo. Zapravo da si otišao ne bi ni video šta dalje pišemo, tako da izgleda da smo ti prirasli k srcu. :ovacije:
Jeste ovo je tacno.. Otisao sam al me je kopkalo sta pisete i dalje :)
Eto, napisao sam ti analizu tvog pisanja, izvoli lobodno napiši ti analizu mog.

Inače ja sada stvarno nisam ljut ili iznerviran, zapravo veoma volim ovakve razgovore :D

Ja sam analizu tvoj pisanja napisao vec, a evo je iznad..
Poz..

Ako si vec zavrsio ETF, zasto si kupio Audi?
Ne ide, ne uklapa se...
Ne verujem ja da si ti zavrsio ETF :)
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Vise sam za neku varijantu umetnickog klizanja, taj tip glasanja. Sad bih, recimo, dodelio Rotoru poene na umetnicki dojam i stil, a Heroju za cistu tehniku itd.
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 09:08
Garaža: Audi TT MK3 TFSI 2.0 230HP

Post od laynee »

Ahahhahaha ne verujes da sam zavrsio etf ?Hoces skeniranu diplomu kao dokaz.. Ne uklapa se ? Sto da ne, u cemu je problem
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pod amaterima smatram 99.5% vozaca u Srbiji, pa i sebe. Lepo sam ti objasnio o cemu se radi kod Porsche-a, ali dobro, ako to ne zelis da primis k' znanju tvoja stvar. Ljudi ga voze i ceo zivot pa ih ne zanima da ga provozaju kako on moze da se provoza.
Ti si prvi pomenuo celu tu pricu pa se naljutus kada cujes odgovor koji se ne poklapa sa tvojim misljenjem ili osecajem u voznji. Kao sto sam i pomenuo, auto je fenomenalan i sigurno bi bas takav bio moj izbor da kupujem kupea.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

laynee napisao:Ahahhahaha ne verujes da sam zavrsio etf ?Hoces skeniranu diplomu kao dokaz.. Ne uklapa se ? Sto da ne, u cemu je problem
Hocu, daj diplomu.
Jednostavno sanse da se neko sa ETF-a prima na Audi su male.
Korisnikov avatar
WEST 014
Reactions:
Pridružio se: 27 Maj 2013, 14:46

Post od WEST 014 »

Ako neko vozi TT-a ne mora da bude Hamilton. Mozda je njegov subjektivni osecaj da je TT brzi ili bolje lezi od Porsea. Ne morate odmah da trazite specifikacije na netu, i da nekom dajete prideve da je amater, da je nepismen ili da je vozac Porsea neznalica. Ne znam kome sta dokazujete osim sto pokazujete da vam je dosadno i da ste malo ljubomorni... Praksa je jedno, teorija drugo.... Ako decko kaze da bolje lezi ja mu verujem, i ja sam amater kao i on.. Ne streljajte ga odmah zbog toga... Ne znam samo koliko vas je vozilo trke. Mozda je covek kupio auto da uziva u njemu, a ne da razmislja od koga je sve brzi, od koga losije lezi i da se zanosi podacima sa neta... To sto su neki (ili barem tako misle) veliki strucnjaci, ili bolji vozaci od ovog momka sa TT-om ne daje im za pravo da se pokenjaju po svakome ko ovde dodje...
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 09:08
Garaža: Audi TT MK3 TFSI 2.0 230HP

Post od laynee »

E pa nisi ni ti mene dobro razumeo.. JA sam tvoj post aminovao cini mi se.. Nema veze, sve u svemu bio si u pravu...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Laki021 napisao:
laynee napisao:Ahahhahaha ne verujes da sam zavrsio etf ?Hoces skeniranu diplomu kao dokaz.. Ne uklapa se ? Sto da ne, u cemu je problem
Hocu, daj diplomu.
Jednostavno sanse da se neko sa ETF-a prima na Audi su male.

Iste šanse kao i za BMW
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Tako je. ETF-ovci su obicno hipsteri koji se loze na japance sa atmo motorima :kezo:
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Kakva je ovo ludnica od teme :kezo:
Odgovori