Dobro veče
Re: Dobro veče
Najzad.
Sta se desava sa okupljanjem, jel u nedelju ili se odlaze jos za kasnije ?
Sta se desava sa okupljanjem, jel u nedelju ili se odlaze jos za kasnije ?
koliko je kise palo, u nedelju moze ali prvo svi u tigar da kupimo po par onih gumenih cizama do kolena
mislim da ce biti odlozeno jos za jednu nedelju, sto mi iskreno odgovara
a jbt, sta je ovo juce i danas sa forumom, svi jeli neke bunike pa se potepali

mislim da ce biti odlozeno jos za jednu nedelju, sto mi iskreno odgovara

a jbt, sta je ovo juce i danas sa forumom, svi jeli neke bunike pa se potepali

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
^ Očekivah sad nedelju, ali dobro, spremićemo se i za tada. Samo da nas opet vreme ne zezne.
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sad u nedelju FLCS pravi skup... https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/in ... C5%A1tilj/
Posetite www.garaza.rs !
Nece valjda opetH4wkeye napisao:Od sutra lepse vreme koliko vidim. Taman za blic maraton da bude sunce

edit:
Ortak sa 106 GTi ima problem. Cevi usisa su idiotski uvrnute od haube nizbrdo, pa ponovo uzbrdo do filtera vazduha. Naravno, kako je jako mali motorni prostor, stoje neposredno pored izduvne grane i tokom godina je ta plastika izgorela, i na par mesta su se pojavile rupe, a same cevi su jako krte (rukom smrvis plastiku). Sad je problem sta raditi, posto polovne nisu opcija (isto je na svim), a nove i da se stave, i dalje su plastika koja ce vremenom izgoreti.
Jel postoji neko pametnije resenje, ili jednostavno da ide na fabriku?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da, verovatno petak - subota. Bice u toku leta jos nekoliko.
Pa ako su trajale 12-24 godine, trajace valjda i dok je kod njega auto.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa verovatnoca da se kupi fabricki kvalitet je ravna nuli.
Verano otpada kao opcija za nabavku jer se raspada i trebaju im meseci da isporuce nesto, a cena je verovatno kao da je od suvog zlata prskana platinom.
Sve ovo ostalo plasticno sto moze da se kupi (ako uopste neko u Srbiji ima za taj auto) je kvaliteta kutije za sladoled.
Zato sam mislio da li ima neka fora sa aluminijumom ili neko pravi po meri i sl...
Verano otpada kao opcija za nabavku jer se raspada i trebaju im meseci da isporuce nesto, a cena je verovatno kao da je od suvog zlata prskana platinom.
Sve ovo ostalo plasticno sto moze da se kupi (ako uopste neko u Srbiji ima za taj auto) je kvaliteta kutije za sladoled.
Zato sam mislio da li ima neka fora sa aluminijumom ili neko pravi po meri i sl...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Onda bolje da odložimo za 14. dok se ne raziđe čađ i dim koji će ostati iza JTD-ova.trojanac napisao:Sad u nedelju FLCS pravi skup... https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/in ... C5%A1tilj/

Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ima na ebay-u silikonska za 80ak $, to bi trebalo da bude trajno rešenjeNexT napisao:Nece valjda opetH4wkeye napisao:Od sutra lepse vreme koliko vidim. Taman za blic maraton da bude sunce
edit:
Ortak sa 106 GTi ima problem. Cevi usisa su idiotski uvrnute od haube nizbrdo, pa ponovo uzbrdo do filtera vazduha. Naravno, kako je jako mali motorni prostor, stoje neposredno pored izduvne grane i tokom godina je ta plastika izgorela, i na par mesta su se pojavile rupe, a same cevi su jako krte (rukom smrvis plastiku). Sad je problem sta raditi, posto polovne nisu opcija (isto je na svim), a nove i da se stave, i dalje su plastika koja ce vremenom izgoreti.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ili da se kupe plasticna creva pa da se onom termoizolacionom trakom oblozi izduvna grana ili ta creva. Jedino sto ne znam koliko je ona efikasna jer sam prvi put za to video na jednom klipu. 

Re: Одг: Dobro veče
+1 i ja mislim da su silikonska najbolje resenje. Pritom ih je najjednostavnije nabaviti.nuk napisao:Ima na ebay-u silikonska za 80ak $, to bi trebalo da bude trajno rešenjeNexT napisao:Nece valjda opetH4wkeye napisao:Od sutra lepse vreme koliko vidim. Taman za blic maraton da bude sunce
edit:
TT
Имам једно потпитање...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
methane.master napisao:Onda bolje da odložimo za 14. dok se ne raziđe čađ i dim koji će ostati iza JTD-ova.trojanac napisao:Sad u nedelju FLCS pravi skup... https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/in ... C5%A1tilj/

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Oces ti iz MUP PO ds dodjes tad?