Pa ne bih se ja na vašem mestu radovao da vidim Rakila u šumi. Predlagao je on Xeroju svašta, a i poznati su njegovi odnosi sa NexTom. Treba posle 7 dana da hodate ko kauboji.
Stjepa napisao:Pa ne bih se ja na vašem mestu radovao da vidim Rakila u šumi. Predlagao je on Xeroju svašta, a i poznati su njegovi odnosi sa NexTom. Treba posle 7 dana da hodate ko kauboji.
Stjepa napisao:Pa ne bih se ja na vašem mestu radovao da vidim Rakila u šumi. Predlagao je on Xeroju svašta, a i poznati su njegovi odnosi sa NexTom. Treba posle 7 dana da hodate ko kauboji.
Zorana starleta u najavi koju na forumu forsira Trojke, zatim Zoranarghhhh modna blogerka i Zorana Milfistarka, pa vi birajte. Za prvu nisam siguran, ali za druge dve, bolje da sretnete Rakhila u šumi i hodate kao kauboji.
Ako ne naidje Trojketova Zorana (zbog ovoga dobijam ban 100% ), a naidje jedna od ove dve, ja cu da uzmem pare a Hokaj nek vidi sta ce. Jbg, gotove su sezone, mora od necega da se zivi.
Vidim da je bolje da ja ostanem lepo gore i jedem rostilj, a Kuzmanovic moze i sam da zaustavlja dole i privodi. Ipak ne bih da naletim na milfistarku ili onu blogerku
Zorana starleta u najavi koju na forumu forsira Trojke, zatim Zoranarghhhh modna blogerka i Zorana Milfistarka, pa vi birajte. Za prvu nisam siguran, ali za druge dve, bolje da sretnete Rakhila u šumi i hodate kao kauboji.