Obuća i odeća

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Obuća i odeća

Post od AcaKayak »

Kad neko kaže da sportista potpiše iako je svestan da je lošije, vidi se da nije upućen.

Karl Lewis je pisao u autobiografiji koju sam čitao prošle godine da je Nike na njegove treninge donosio super osetljivu opremu, gde je svaki korak, uključujući i trčanje u krivinama, bio analiziran i korišćen za izradu.

Na kraju su napravili idealne kalupe (levi i desni nisu bili isti), a onda su isprobali ne znam koliko materijala.

Uglavnom, ovo može da znači da nisu patike iste kao u prodavnici, ali isto tako i znači da niste baš upućeni koliko mislite kada kažete da sportisti nisu bitni ili da im je svejedno.

Ili pošto volite biciklizam, poslednje godine razlika između prvog i drugog na turu je bio 1/720 deo trke, odnosno prvi je od drugog bio brži 0,13% (odokativno). Stvarno ćemo dalje da se ubeđujemo da li je bitna oprema i da li je neko spreman da je žrtvuje?

Starče, samim tim što si kao argument naveo da si stariji si potpuno izgubio autoritet u diskusiji.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Napadoste coveka. Ne znam za patike ali recimo sto se tice muzicke opreme, konkretno gitara znam da ni jedna koja je potpisana i koju sviraju gitaristi nije ista kao u radnji. Bukvalno model koji je uradjen za njih se razlikuje od serijskog, jedino su isti po izgledu. Negde je razlika mala, sitnice, a negde kod najpoznatijih je velika.
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Care, citaj malo bolje postove i razmisli o njima.
A na kraju pricas isto sto sam ja napisao u prethodnih 5 postova.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Meni su od Nikea najudobnije bile patike za basket jer sam tada trenirao. I cele su bile u nekom sivom plastikastom materijalu. Moracu ponovo da kupim takav tip patika.

Ovakve samo sive
http://m.ebay.com/itm/191323989505?_mwBanner=1
Slika
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Ja sam imao one Air Force ili tako nesto, slicno tvojima samo bele kozne. Mislim da sam mogao uzeti dva para Brajant modela za njih i pukle mi posle dva meseca, a vazdusnji djon nikad tvrdji. Uvek sam voleo Reebok hexalite.
Kad se pojavio djon sa ovim logom, http://vector.me/files/images/5/7/57307 ... etball.png to mi je bilo savrsenstvo. Bukvalno nisam izuvao te basket patike.
http://www.shoehut.org/images//product/ ... lue-87.jpg ili slicno samo sto sam imao kozne http://www.kobe9ixshoesshop.com/images/ ... s-1007.jpg
Tad je Adidas bas oduvao konkurenciju.
Slika
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 09:08
Garaža: Audi TT MK3 TFSI 2.0 230HP

Post od laynee »

Jordanke for the win.. Ali realno.. Po meni.. Dok sam aktivno trenirao kosarku, samo njih sam nosio. Sada, kada aktivno igram (izuzev narednih 6 meseci) samo njih nosim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Vish meni nesto nisu legle. Kazem samo Adidas i Reebok od kosarkaskih. Cak sam imao jedne Reebok koje niko nije imao kod nas jer je caletov prijatelj tad bio uvoznik. Radjene za nekog po narudzbi. Perverzija. Bele kozne, ortopedski djon i ulozak.
Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Starče, samim tim što si kao argument naveo da si stariji si potpuno izgubio autoritet u diskusiji.
Jbg, nisi referentan da određuješ ko je autoritet u diskusiji, a ko nije. Sticanje autoriteta je proces, pa ili ga stekneš ili ga ne stekneš. To oko starosti sam spomenuo u malo drugačijem kontekstu, a ne u smislu nametanja autoriteta, ali pošto si dosta mlađi to ti je zasmetalo na prvu loptu. Ako se malo napneš moći ćeš da shvatiš šta sam hteo da kažem.
Nevezano za ovu priču iskustvo, koje između ostalog ono može doći i s godinama (kako kad, kako kod koga...) jeste argument, a to što ga neko nema ne znači da ne može da se ono upotrebi u priči ako ima smisla.
Iskreno, nisam ocekivao toliko deciji post od tebe i toliko povrsnih gluposti.
Ne znam sta volis kod mene i sta ja to radim, ali si ti opet poznat po tome da skreces argumentovanu temu, na licno podjebavanje.
Niciji identitet nisam uzeo i nicije teze. Iskreno, bas ne znam o cemu pricas.
Na ostatak cu odgovoriti kada budem na kompu, pa mozda prosiris svoje veoma malo i ograniceno licnim primerom, znanje u tom polju.
Samo sam se iz zezanja malo spustio na tvoj nivo. Čekam tvoj post, pa da nastavimo...
Poslednja izmena od starac vujadin u 29 Maj 2015, 19:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Obuća i odeća

Post od Mr.Rotor »

Ovde bre sve neki silni košarkaši... :)

Jel sme neko 1 na 1? :) haha

Mogao bi da se organizuje neki basket. Bez zezanja. Laynee će da sudi, a ja ću navući već neki steznik na koleno (malo millerova mast i kao bog).

A ako ćete da dođete do Kraljeva na basket kod mene može da padne i neko prasence. :)
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Moze samo na prasence? :D
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:

Post od Mr.Rotor »

Stvarno misliš da bi se igrao basket? :)
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Hahaha, pa jes' vala. Pa nista dajte neki spisak :D
Korisnikov avatar
laynee
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 09:08
Garaža: Audi TT MK3 TFSI 2.0 230HP

Post od laynee »

Moze basket sto da ne.. Da vam sudim matori pa da uletim da delim pravdu jahahahahaha :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Mr. Rotor, ti beše imaš basket teren kod sebe kući?
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:

Post od Mr.Rotor »

Da da.

Slika
Odgovori