Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Nije koristio launch control?
Lele sta karavan od 2T uradi GT-Ru i to jos Duca na volanu

Nije, plus su lose gume, a prica se i da je karavan na nekim suludim snagama.HKS napisao:Nije koristio launch control?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne znam koje je god. GTR, ako je ona prva serija od 480ks onda ovo i nije neko iznenađenje sve i da je RS fabrika.
- serbiacarfan01
- Pridružio se: 14 Apr 2015, 13:21
ETCC Seat Leon Supercopa! Sound,fly by!:
https://youtu.be/0tk36QbHmV4
https://youtu.be/0tk36QbHmV4
'11 verzija, 530ks cini mi se.
12, najjaca valjda, Aca zna detalje.
Ljudi, snaga je nebitna kada se ne koristi lounch control. Iskreno, ovaj rezultat je super za Nissana, s obzirom na okolnosti.
Sent from my Sony
Ljudi, snaga je nebitna kada se ne koristi lounch control. Iskreno, ovaj rezultat je super za Nissana, s obzirom na okolnosti.
Sent from my Sony
Kakve okolnosti?
Ja ovde samo vidim kako RS6 bolje startuje i bezi GTR-u II, sto je za KARAVAN od 2T za respekt.
Ja ovde samo vidim kako RS6 bolje startuje i bezi GTR-u II, sto je za KARAVAN od 2T za respekt.
Da si procitao moj prosli post, skapirao bi.
KARAVAN krece sa launch controlom, GTR bez istog.
Pored celavih guma i mogucnosti da je karavan na oko 800ks.
I da, gtr je poslednji, sa 550ks i ide 2.8s do 100, pa ti razmisli sam.
Sent from my Sony
KARAVAN krece sa launch controlom, GTR bez istog.
Pored celavih guma i mogucnosti da je karavan na oko 800ks.
I da, gtr je poslednji, sa 550ks i ide 2.8s do 100, pa ti razmisli sam.
Sent from my Sony
Procitao sam ali kako znamo da su gume na GTR-u celave?
Odakle informacija da je RS6 tjuniran?
Po zvuku na snimku bas i ne mogu da procenim tacno ko je startovao sa aktiviranim a ko bez launch-a.
Uz sve to, za volanom je Borkovic, jel mislis da on ne zna sta radi kada pored sebe ima RS6 i da nije uradio sve sto treba da bude brzi?
Tako da sve je na nivou predpostavki osim cinjenice da je RS bolje startovao. A s obzirom da svi znamo kakav je GTR monstrum, onda je ovo fantastican rezultat za jedan karavan.
Odakle informacija da je RS6 tjuniran?
Po zvuku na snimku bas i ne mogu da procenim tacno ko je startovao sa aktiviranim a ko bez launch-a.
Uz sve to, za volanom je Borkovic, jel mislis da on ne zna sta radi kada pored sebe ima RS6 i da nije uradio sve sto treba da bude brzi?
Tako da sve je na nivou predpostavki osim cinjenice da je RS bolje startovao. A s obzirom da svi znamo kakav je GTR monstrum, onda je ovo fantastican rezultat za jedan karavan.
Fantastican rezultat ima i e63 amg s, koji je brzi od rs6, a svakako oba imaju sjajne rezultate.
Ali na dragu su sporiji od gtra, pogotovo rs6, koji kaska sekundu do 130.
Zna se od ljudi koji su se trkali, oni su to rekli.
Ne koristi lc, jer ume da crkne, a popravka kosta oko 20k eura i ne podleze garanciji.
Za RS6 se prica da je ozbiljan tuning uradjen, ali ne zna niko za sigurno, mozda i nije.
Nema tu ko bolje da startuje, jer stisnes gas i kocnicu i pustis kocnicu, nema nikakve tehnike.
I u isto vreme govoris da Borkovic zna, ali da je imao los start
Sent from my Sony
Ali na dragu su sporiji od gtra, pogotovo rs6, koji kaska sekundu do 130.
Zna se od ljudi koji su se trkali, oni su to rekli.
Ne koristi lc, jer ume da crkne, a popravka kosta oko 20k eura i ne podleze garanciji.
Za RS6 se prica da je ozbiljan tuning uradjen, ali ne zna niko za sigurno, mozda i nije.
Nema tu ko bolje da startuje, jer stisnes gas i kocnicu i pustis kocnicu, nema nikakve tehnike.
I u isto vreme govoris da Borkovic zna, ali da je imao los start

Sent from my Sony
Gobline, kao prvo GTR ima užasne gume, ja sam se vozio sa Dušanom pre tri dana, gume su zrele za zamenu. Auto i pored 4x4 nenormalno driftuje i užasno je tešak za vožnju.
Drugo, Borković ne koristi lounch control na gtr u jer mu nije zanimljiv pored svog wtcc i etcc automobila, a njegovom drugu, kog možda znaš, je zbog LC otišlo na zamenu pola auta, tako da Duci ne pada na pamet da ga koristi.
Vlasnik RS6 je čudan lik, pričao je svima da će da digne auto za nekih 20.000e na 850ks (znači ne samo čip) i onda kad mu je stigao auto odlučio je navodno da ne ugrozi garanciju. Priča se da je kupio još jedan kompjuter za auto da se na ovome ne bi videlo u servisu da je nešto rađeno i da ima tuning za koji ne želi da se pročuje. Ja ovo pišem javno jer sam tako ČUO tako da nije relevantan podatak, odnosno ne mora da znači da je istina.
Inače, ovo izletanje je banalno s obzirom da GTR nema LC. Ako ni audi nije koristio, onda nema sumnje da je sređen. Audi je inače totalni full od rs6 i bio je 160+ hiljada evra.
Dušan kaže da bi sa ovakvim zaostatkom onog mtm rs6 stigao tek na oko 300 na sat, e sad koji je ovaj rs6 i dal bi ga stigao ranije ili bi mu otišao više da su mogli, to ne znam.
Drugo, Borković ne koristi lounch control na gtr u jer mu nije zanimljiv pored svog wtcc i etcc automobila, a njegovom drugu, kog možda znaš, je zbog LC otišlo na zamenu pola auta, tako da Duci ne pada na pamet da ga koristi.
Vlasnik RS6 je čudan lik, pričao je svima da će da digne auto za nekih 20.000e na 850ks (znači ne samo čip) i onda kad mu je stigao auto odlučio je navodno da ne ugrozi garanciju. Priča se da je kupio još jedan kompjuter za auto da se na ovome ne bi videlo u servisu da je nešto rađeno i da ima tuning za koji ne želi da se pročuje. Ja ovo pišem javno jer sam tako ČUO tako da nije relevantan podatak, odnosno ne mora da znači da je istina.
Inače, ovo izletanje je banalno s obzirom da GTR nema LC. Ako ni audi nije koristio, onda nema sumnje da je sređen. Audi je inače totalni full od rs6 i bio je 160+ hiljada evra.
Dušan kaže da bi sa ovakvim zaostatkom onog mtm rs6 stigao tek na oko 300 na sat, e sad koji je ovaj rs6 i dal bi ga stigao ranije ili bi mu otišao više da su mogli, to ne znam.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Vidjam ovog crvenog rs6 po nsu, prica se da je namunjen u mtmu na izmedju 700 i 800ks.
Cinjenica je da ide dosta bolje od stocka.
Послато са GT-N7100
Cinjenica je da ide dosta bolje od stocka.
Послато са GT-N7100
I da je stock RS6, odlican je. U Austriji su RS6 i E63 Touring cesti, dok kod nas je bas cudno da neko plati toliko karavan. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Pitacu bas za crvenog da li je nesto uradjeno, ali mislim da nije jos. A malo mi nije jasan ni Borkovic da vozi celave gume, ali dobro...