Jel vidis koliko je ostar cut-off? Kao zilet + ako procitas ono sto pise na linku videces da manje disipira svetlost iznad cut-off-a od xenon-a.
BTW, LED svetla su do nedavno bila rezervisana za vrh premium segmenta - S, A8 i ostatak ekipe...
Iskustva sa bmw 316d f30
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Iskustva sa bmw 316d f30
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ne kažem da LED nije budućnost, ja ga već koristim. Ali nešto što ima velik intezitet jednostavno ima velik intezitet, npr. ulične lampe svetle pravo na zemlju, ne sijaju ti direktno u lice, a opet kada se približavaš usamljenoj lampi, što je njena svetlost snažnija manje vidiš iza nje.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
To je zbog rasipanja svetlosti i ne koriscenja odredjenog stakla koje bi sprecilo to zaslepljivanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Pitanje i koji su xenoni korisceni.
Recimo, moji xenon farovi su pojam osvetljenosti za E60, koji uzasno slabo osvetljava.
Sent from my Sony
Recimo, moji xenon farovi su pojam osvetljenosti za E60, koji uzasno slabo osvetljava.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nije do farova, E60 ima hronični problem sa ulaskom vode i propadanje farova, zato ne osvetljava dobro. Baci pogled, ja ne znam kad sam video E60 kom farovi nisu raspad.
Ista prica je bila i kod decka sa novim e60, mozda ga se secas sa Vrelih Guma, imao je i Ml i x5, x6 i 750xi.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.