Scuderia napisao:Jel to taj postupak sa snimka? Onda im je to rutina, ja sam mislio da je zahtevnije
A ja sam gledao pa znam
Odnela keva kosulje i rekla da malo suzi, nesto se sa tim rubovima radi. Mada kosulje vecinom vec imaju i te pozadi,pa ih valjda prodube,nemam pojma
ja sam nosio neke sulje kod nje,pre par godina da mi suzi mislim da je onda bilo oko 400-500 din.
mada ako vec imas proverenog snajdera odnesi kod njega/nje.
Valjanog obucara je u NS-u jako tesko naci. Bio je jedan odlican u pasazu Dunavske, radio do svoje jedno 90. godine (karikiram), ali je pre 7-8 godina prestao. Od tada sam nosio kod njih gomilu i svi do jednog su nesto sjebali...
DukeNS napisao:Valjanog obucara je u NS-u jako tesko naci. Bio je jedan odlican u pasazu Dunavske, radio do svoje jedno 90. godine (karikiram), ali je pre 7-8 godina prestao. Od tada sam nosio kod njih gomilu i svi do jednog su nesto sjebali...
Ne samo u NS, nego svuda. To je zanat koji izumire.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
U Beogradu se pojavilo par radionica koji prave hand made obuću, pričali smo o tome u nekoj temi, ali nisam siguran dal popravljaju. Meni su komšije obućari,radionica im je na padini ali iskreno ne znam koliko su stručni jer samo keva nosi da joj se popravlja nešto na djonu, nisu mi nikad nešto ozbiljnije radili
znaisa napisao:Posle Limanske pijace sa te strane u prvom nizu zgrade, Cara Lazara, imas krojacicu, lepo zena radi, ja tamo nosim sve na suzavanje/sredjivanje.