Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Zakon je budalastina.
Eto, pojma nisam imao za to.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sad razmišljam i o Honor 6, 3gb rama i najnoviji android, ostalo sve praktično isto kao i Mate 7 osim manjeg ekrana i baterije, uz srazmerno manju cenu, nekih 7500 dinara.
Ova 3gb me mame, a i lepši je, ima staklo i pozadi
Ja sam dokaz za suprotno, čim ne mogu da koristim jednom rukom mob meni to ne odgovaranidza napisao:Kao moj prelazak sa S2 na Note 3.DukeNS napisao:Malo sam se druzio sa iP 6+. I dalje mi nije jasno kako manevrisati tolikom skalamerijom. Ekran mu je bukvalno duzine kao ceo moj iP 5, a jos je i siri za 7-8 mm. Tesko bih se odlucio za tako nesto...
Kakvo crno nazad. Posle 2 dana ti ne bi bilo jasno kako si koristio 5-icu.Vladapetr napisao:Navikao bi se za 2 dana. A onda nema nazad
Tapatalk

Uroše ako ti nije hitno a kupuješ telefon , možda bi bilo dobro da sačekas novu generaciju sa Android M i usb type c, mnogo će se brže puniti telefon a kažu i da će baterija u standby trajati duze
na standby ce svaka baterija da traje...
ja sam sa lolipopom dobio neki ultrastamina mod, neretko daje procenu trajanja i po 18-20 dana... na 4.4.2 kad sam bio na moru i uglavnom je bio na standby, trajala je nedelju dana opusteno, ali zato kad se koristi, jedva prebaci dan, mislim kad se njaka satima po rukama...
ja sam sa lolipopom dobio neki ultrastamina mod, neretko daje procenu trajanja i po 18-20 dana... na 4.4.2 kad sam bio na moru i uglavnom je bio na standby, trajala je nedelju dana opusteno, ali zato kad se koristi, jedva prebaci dan, mislim kad se njaka satima po rukama...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Uroš S. napisao:Sad razmišljam i o Honor 6, 3gb rama i najnoviji android, ostalo sve praktično isto kao i Mate 7 osim manjeg ekrana i baterije, uz srazmerno manju cenu, nekih 7500 dinara.
Boldovano me asocira na nevolju u najavi.
Širim haos!
Kako beše ide hard reset na simbian nokiama?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Bese *#3730# ili kad ga palis drzis zelenu slusalicu, olovcicu i 3, pa ga palis
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Ugasis telefon pa onda drzis
* + 3 + (da li zelena slusalica ili ono dugme iznad zelene slusalice). i dok drzis ta tri dugmeta palis ga.
* + 3 + (da li zelena slusalica ili ono dugme iznad zelene slusalice). i dok drzis ta tri dugmeta palis ga.
Sledeće pitanje je kako iz symbian Nokie prebaciti podatke u android Sony?
Bluetooth ?
Verovatno bi moglo, mada mi zgodnije nekim softverom preko kompa.
Imas program nokia suite sa njim prebacis podatke, poruke, kontakte na komp odatle znas i sam.
A kako da iz suite-a prebacim u sony?