Opel Astra K
Re: Opel Astra K
Kako se ne brecaš?
Da je ovako Clarkson opiso Astru, strelj'o bi ga!
http://www.youtube.com/watch?v=svEd8y_w ... oO6a9cRvlh
Ful verzija http://www.dailymotion.com/video/x2im3gp
Da je ovako Clarkson opiso Astru, strelj'o bi ga!
http://www.youtube.com/watch?v=svEd8y_w ... oO6a9cRvlh
Ful verzija http://www.dailymotion.com/video/x2im3gp
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ok, ovako cemo..
Ti si izneo misljenje da Opel prepakuje nesto i uvali ga kao nov prozivod. Ok, znaci ja sam magarac i naivcina jer sam taj isti proizvod kupio i smatram da nije prepakovan vec nov?!
"Opel-Popel
" ?!
Wtf?! Kao imas govno auto jer Opel je sranje itd. Satro ne vredjam nikoga ko vozi Opel, samo kazem da je sranje...
Ti si izneo misljenje da Opel prepakuje nesto i uvali ga kao nov prozivod. Ok, znaci ja sam magarac i naivcina jer sam taj isti proizvod kupio i smatram da nije prepakovan vec nov?!
"Opel-Popel

Wtf?! Kao imas govno auto jer Opel je sranje itd. Satro ne vredjam nikoga ko vozi Opel, samo kazem da je sranje...
Brzine idu u H-a !!!

Ko u opšte priča Astri J???

- Day Walker
Malo bolje fotke.

The new model is based on the GM D2UX/D2XX platform that underpins the 2016 Chevrolet Cruze and Volt plug-in hybrid. The German manufacturer tells that the lightweight vehicle architecture ensures weight savings of 120 to 200 kg (264 - 441 lbs) depending on the model and trim level.
The bodywork’s weight was reduced by 20 percent from 357 to 280 kilograms (617 lbs), which is a big accomplishment for a volume-oriented vehicle.
According to the manufacturer, the 2015 Opel Astra K is 4.37 meters long (roughly 5 cm shorter than it’s predecessor). In terms of height, the 1.46-meter K is approximately 2.6 cm lower than the Astra J. Despite the smaller body shell, inside there’s more room than ever. The wheelbase is 2 centimeters smaller, but the rear passengers enjoy an additional 35 millimeters of legroom thanks to newly designed seats and more distance between the front and rear seats.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mislim da će iz daljine samo znalci razlikovati K i J od napred i sa strane.
Tapatalk
Tapatalk
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Meni se bas svidja, ali slazem se da moze da se pomisli kako je ovo samo FL. Barem ovako spolja na prvi pogled. Ono sto smatram kao znacajno za K je smanjenje tezine. Cini mi se da su Opeli poslednjih godina bas otezali. Astra J je najtezi auto u klasi.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Walkeru što se pališ jbt 

- Day Walker
Trebala bi biti lakša, nova je platforma.
- Day Walker
Okacio Geza brojke par postova iznad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

U sustini napreduju, jedino mi zadnji kraj lepsi na J.
DW nemoj primati k srcu toliko, a razumem te. Da je Opel sranje, ne bi bio tu gde jeste.
DW nemoj primati k srcu toliko, a razumem te. Da je Opel sranje, ne bi bio tu gde jeste.
Lepa mi je i spreda i od pozadi. Jedino mi je bočno gledano lepša J zbog ovog detalja:

Nekako mi je tu ostalo nedorečeno ali sve u svemu dobra.

Nekako mi je tu ostalo nedorečeno ali sve u svemu dobra.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Lepo izgleda...možda su mogli bez tih "Peugeot-Citroen" zajebancija s C stubom.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
ok auto, i vise od toga, cekam da vidim auto uzivo...
drago mi je da auto vise nije toliko tezak, ocekujem napokon pristojne performanse i sa motorima ispod 150ks...
drago mi je da auto vise nije toliko tezak, ocekujem napokon pristojne performanse i sa motorima ispod 150ks...