Čista provokacijaUroš S. napisao:Šta ovo treba da znači?samo polako napisao:Prepoznaju oni svoje!

@Mr. Rotor
Ne treba olako odbacivati Jadran, lepo je to more

Uvek možeš u Neum da odeš.
Čista provokacijaUroš S. napisao:Šta ovo treba da znači?samo polako napisao:Prepoznaju oni svoje!
A ja posto sad zivim u Banovcima da ne bi imao RU tablice, prijavim se kod tetke u Bg. cisto da im bodem oci kad odem u "Domovinu" A i nigdje gume ne istrosim kao tamo, tek da budem siguran da su me zamjetilinikaragva napisao:Bitno je samo da nije BG
Nema sta, pravi Srbin, patriota, dostojan Cica Draze na avataru. Jos samo kada bi znao sta propustas. (Hvatice)Mr.Rotor napisao:Meni nikad nije ni palo na pamet da idem u Cro na more, ne zato što bi mi bilo neprijatno nego zato što ne želim da im ostavim ni dinara. AKo se desi da moram da prođem kroz Cro kolima to je što brže i bez zaustavljanja. A i ko bi se zaustavljao na one njihove pumpe. Blagi užas.
Pre par godina sam se oprostio i od crnogorskog primorja. Samo Grčka, koja je ogromna i imam za narednih 20 godina da biram novo mesto za letovanje. Rekao sam da neću ići ni u Tursku, nema potrebe.
+1Day Walker napisao:Ni ja ne bih otisao na more u Hr iz razloga sto ne zelim da gledam svaki cas hoce li me neko s ledja doFatiti.
Ako sam otisao na odmor, otisao sam da se odmorim, ne da strepim hoce li mi iseci gume, razbiti soferku, doziveti neku neprijatnost u kaficu itd.
Hvala, ali ne hvala! Postoje lepsa ili podjednako lepa letovalista koja ispunjavaju sve kriteruijume za normlana odmor u Gr, It, Spaniji itd.