Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od branja »

Da ali su bili, sto kaze Dzoni, odgovorni i znali sta hoce.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

branja napisao:Vidis da znas sta sam mislio.
Znam sta si rekao, a to je da su odjebali MMF, nisu odjebali nego su vratili pare i rekli ne zelimo vise. Samo to hocu da bude jasno.

@Geza, da iskoristili su i koriste i dalje. U jeku finansijske krize su brzo reagovali sa promenom kursa zlote. Zaista pametno koriste sve prilike i lepo razvijaju i domace trziste, mada je istocni deo i dalje prilicno tanak. Dakle jos imaju mesta za rast.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Nama je onda jedina šansa upravo to: da odjebemo :)
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:

Post od Dzoni_m »

Da, ali prvo da vratimo pare. Sto bi bila propast. Zamisli da imas ove cirkuzante na vlasti a da nemaju ama bas nikakvu kontrolu. Pa dno u roku od 3 meseca. Mada, haos je i sada, tako da.......
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Mislio sam mi da odjebemo :)
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:

Post od Dzoni_m »

A to... :mrgreen: Pa znas sta, gladam pre neki dan da su Dveri i ostali fasisti u "porastu" prema anketama (mada to UDBA pumpa kako stigne) i sve nesto razmisljam, udju li u parlament ( a hoce), ja cu lepo u skokovima da odjebem preko granice i pocepam pasos.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Zato sto ih udba i placa.
Inace, iz pouzdanih izvora, svi malo bolje pozicionirani u esenesu su kupili nekretnine u Grckoj. Kako sam cuo 150h evradi uopste nije bio problem da se iskesira. A imaju i "camce" ne krace od 9m. Do 2007. su kupovali DS, pa onda malo SPS, a u poslednjih nekoliko godina SNS. Naci narode crkni.
Lokacija nije bitna trenutno, bitna je cifra koju su oni iskesirali bez problema.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

I kako se ti osećaš zbog toga?
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

branja napisao:Srdjane ja imam Pa table, a teca NS. Sta da ti kazem kad u Benkovcu, koji je mrtav, odemo samo do Plodina i u Karin i onda garaza. A o Zadru nema sanse.

Poslato sa Lumia 925
Jbm li ga. Ja sam letos bio do Plitvica, vozao se malo po okolnim mestima i video baš puno automobila sa SRB tablama...

A kako se neki iz SRB plaše da idu u HR kolima tako postoji i strah s druge strane. Moj rođak živi u Puli, Srbin je ali u Srbiju ide isključivo busem. I dalje ne sme autom.

Što se HR mora tiče, ja se u Istri osećam više kod kuće nego u GR. Na Krku me je prošle godine gazda jednog restorana častio pićem kad je čuo da sam iz Srbije. Kaže da je služio vojsku u Nišu (u istoj kasarni gde i ja) i da ga mnoge lepe uspomene vežu za tamo...
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Dzoni_m napisao:A to... :mrgreen: Pa znas sta, gladam pre neki dan da su Dveri i ostali fasisti u "porastu" prema anketama (mada to UDBA pumpa kako stigne) i sve nesto razmisljam, udju li u parlament ( a hoce), ja cu lepo u skokovima da odjebem preko granice i pocepam pasos.
Ne znam šta ti je to neobično...mene samo čudi kako do sad nisu već ušli/postigli nešto više.

Situacija i sveopšte raspoloženje naroda je dušu dalo za tako nešto: kriza, nema se, do 9h ujutru mrzim sebe, a posle ceo svet....tako se veliki broj građana ove zemlje oseća.

Plodno tlo za ultranacionaliste.
Dzoni_m napisao:
Nisu nikog oni odjebali niti to mogu da urade. Oni su PLATILI sta su bili duzni do poslednjeg centa i rekli da ne zele sledeci aranzman .
Argentina kad je bankrotirala onomad, zar nije prekinula odnose sa MMF? Tj da li bi bankrot mogao da pomogne u tom smislu?( ako se to može nazvati pomoću i smislenim :) )
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ako se dobro sećam Argenitina je bankrotirala zbog investicionih fondova koji su kupili njihov dug i koji nisu hteli da pristanu na nove pregovore.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Floyd napisao: i da ga mnoge lepe uspomene vežu za tamo...
Neka sa nadimkom duboko grlo? :kezo:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Dzoni_m napisao:A to... :mrgreen: Pa znas sta, gladam pre neki dan da su Dveri i ostali fasisti u "porastu" prema anketama (mada to UDBA pumpa kako stigne) i sve nesto razmisljam, udju li u parlament ( a hoce), ja cu lepo u skokovima da odjebem preko granice i pocepam pasos.

Zanimljivo! Ako se pogledaju domaći mediji nigde se o pomenenutima ne može čuti niti videti jedna reč ali se beleži njihov rast. Kako to uspevaju? Nema ih ni na ulicama da dosađuju!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Dusan napisao:
Mr.Rotor napisao:Meni nikad nije ni palo na pamet da idem u Cro na more, ne zato što bi mi bilo neprijatno nego zato što ne želim da im ostavim ni dinara. AKo se desi da moram da prođem kroz Cro kolima to je što brže i bez zaustavljanja. A i ko bi se zaustavljao na one njihove pumpe. Blagi užas.

Pre par godina sam se oprostio i od crnogorskog primorja. Samo Grčka, koja je ogromna i imam za narednih 20 godina da biram novo mesto za letovanje. Rekao sam da neću ići ni u Tursku, nema potrebe.
Nema sta, pravi Srbin, patriota, dostojan Cica Draze na avataru. Jos samo kada bi znao sta propustas. (Hvatice) :kezo:
Nema u meni ni trunka mržnje prema Hrvatima ili neka odbojnost. Jednostavno princip.

Ne želim kod njih na more kao što ne želim u Albaniju na more. Verovatno propuštam prelepu prirodu ali sve to postoji i na drugom mestu.

Nego jel nešto ružno biti ponosan na svoju zemlju i istoriju i ne prelaziti preko nekih stvari tek tako? Iz tvog posta sam zaključio da je to nešto glupo.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Moram se sloziti sa tom konstatcijom. Moji su imali kucu u Kastel Luksicu, prelepu, na samom moru. Otisli dole na more, ja sam bio klinac od 5 godina, moja sestra godinu dana maldja, kada su nas deca 10 godina starija gadjala kamenjem zato sto smo iz Beograda, a u bolnici u Splitu nisu hteli da me usivaju jer sam srbin, a svi znamo sta je hipokratova zakletva. Sva sreca majka mi je lekar pa me je ona usivala. Isto tako u Zagrebu, u garazi hotela koji drzi moj rodjak, neko od zaposlenih nam je izbusio sve 4 gume, a znali su ko smo i kod koga dolazimo. Ja nemam nikakav prezir ali zasto da odem tamog gde je taj osecaj nesigurnosti i nelagodnosti uvek prisutan ma koja god da je lepota u pitanju.
Odgovori