Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Dzoni_m »

superboss napisao: Ne znam šta ti je to neobično...mene samo čudi kako do sad nisu već ušli/postigli nešto više.

Situacija i sveopšte raspoloženje naroda je dušu dalo za tako nešto: kriza, nema se, do 9h ujutru mrzim sebe, a posle ceo svet....tako se veliki broj građana ove zemlje oseća.

Plodno tlo za ultranacionaliste.
Sve tacno, nazalost. Opet, to nece pomoci vec se samo napraviti jos gore.
superboss napisao: Argentina kad je bankrotirala onomad, zar nije prekinula odnose sa MMF? Tj da li bi bankrot mogao da pomogne u tom smislu?( ako se to može nazvati pomoću i smislenim :) )
Oni su bili u problemu krajem 90-tih, potpisali su aranzman sa MMF-om, uspeli da se koliko-toliko stanu na noge 2000-2001 i onda krenu da pametuju na sta su ih upozoravali iz MMF, posto nisu hteli da slusaju, sporazum je prekinut, uz malo "populisticih" mera uspeli su da se drze i onda propast ponovo. Ne vade se vec duze vreme, posto imaju na vlasti populiste koji su gori i od ovih nasih.
Poslednja izmena od Dzoni_m u 03 Jun 2015, 10:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

@Rale
Kako ne shvatas, mi smo govna, ne oni! Bre! :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Meni bi bilo nezamislivo da mi prete ljudi jer su mi u goste došli Hrvati. Ne daj bože da ih neko popreko pogleda na ulici.

Možda ima toga i kod nas ali sigurno nije kao tamo.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ovde kada se vide CRO table ljudi rezonuju da je neko blizak nekome došao u goste a tamo kada vide SRB table znaju da su došli turisti, pošto Srba gotovo da nema.

U okruženj imam nekoliko Dalmatinaca koji ne žele niti idu više tamo zbog problema.
Opet znam neke naše koji idu i uvek se lepo provedu, barem tako kažu.
Poslednja izmena od samo polako u 03 Jun 2015, 11:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ja se svaki put ubedjujem sa ujakom kad dodje u Bg da ne skida HR tablice jer ga niko nece dirati.
Jednom davno u BGu mu na semaforu lik pokazao srednji prst, a ujak mu rekao p*cka ti materina pa nas sam :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

DW, Nije Milosevic kriv, mi smo govna :kezo:

Mislim da mi nismo toliko zadojeni mrznjom kao oni, koju politika gura i vodi glavnu ulogu da na takav pogresan nacin usmerava ka patriotizmu, jer jedino tako mogu da opstanu. Kad bi se sve podelilo, dalmacija vratila italiji itd, od hrvatske bi ostao samo Zagreb i okolina. Dok mi svoje manje cenimo a ovi sa vlasti tome doprinose, svima se ulizuju i prodaju sve budzasto. U Americi, Kanadi i eu drzavama se srbi i hrvati druze, pomazu, dok se na blakanu i dalje oseca miris rata, plodno tlo za grebatore i mufijuze.

Drugar ima kucu na Krku, skoro je otvorio apartmane u Puli, stalno me zove da idem, kaze da je u tom delu druga prica potpuno,opusteno maksimalno, sprdaju se, izlaze sa srpskim majcama, zezaju sa hrvaticama, mada se ja libim da odem. Sto je Rotor rekao, ako mora samo pun gas do Slovenije, uposte mi ne treba da me neko popreko pogleda jer sam na pumpi trazio tecnost umesto tekucine.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Brate mi nismo losi. Evo sam mnom u osnovnoj u odeljenju smo imali dvoje siptara, makedonce, crnogorce, rusa, madjara, hrvata, nas nekoliko krajisnika, beogradjana i sve ok. Nikakve mrznje i ispadi na nacionalistickom nivou.

Kum mi je iz Zagreba, njegov cale je radio u Dajnersu i najmanje jednom mesecno je isao u Zagreb. Sve bilo ok dok nije otisao sa novom 306icom i polupaju mu kola na parkingu firme. Posle toga nikakav incident. I jbg zbog neke budale ti bude neprijatno. A takvih budala ima svugde.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Bez obzira sta se u proslosti desavalo, neke stvari nikad necu zaboraviti, kao i kakvi su narodi koji su ucinili zlo mom narodu...Iznad svega toga čoveka cenim po onome sto sto jeste. A ne po tome koje je rase, religije ili nacionalnosti.

Ljude osnovno delim na dobre i loše. Takođe sam imao u srednjoj školi drugara koji je Šiptar. Ali on je dobar čovek i dan danas se ponekad čujemo i vidimo, mozda bi se i družili češće, ali su nam se putevi previše razišli.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Ralee napisao: Sto je Rotor rekao, ako mora samo pun gas do Slovenije, uposte mi ne treba da me neko popreko pogleda jer sam na pumpi trazio tecnost umesto tekucine.
Zamisli sad ovo: moj jedan drugar(znaju ga mnogi sa prošlog foruma) išao onomad u Hrvatsku.

Ime mu je Čedomir. Skraćeni oblik je jasan :mrgreen:

Trpali su ga već na Batrovcima. On je to shvatio kao zajebanciju, što je verovatno i bila.

--------------------------------------------------------------

Što se tiče mržnje onih i ovih: zajebano je, jer mnogi ljudi ne razlikuju nacionalizam i šovinizam.( da se ne lažemo mnogi i ne znaju te dve reči ali ajde)

Mislim, koji razlog ima klinac od 16g da mrzi nekoga uopšte? Naravno da nemma nikakakav. Ali, vaspitanje je čudo.
Poslednja izmena od superboss u 03 Jun 2015, 12:49, izmenjeno 1 put ukupno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Meni su najjači oni što kenjaju po Hrvatima a u inostranstvu s ponosom pokazuju HR pasoš :) Imam jednog poznanika, šatro ultra nacionalistu a danas u DK radi kao HR državljanin.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Često neko ovde kaze ,,Prosli forum,,. Na koji forum mislite pod tim?
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Off topic
Vrele Gume
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

:kezo:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Floyd napisao:Meni su najjači oni što kenjaju po Hrvatima a u inostranstvu s ponosom pokazuju HR pasoš :) Imam jednog poznanika, šatro ultra nacionalistu a danas u DK radi kao HR državljanin.
I moji omiljeni. :djavo:

Ne vezano za to... Oko putovanja, znam ljude koji su imali neprijatnosti i onih kojih nisu, kojih je srećom mnogo više. Nije svejedno ni gde se ide. Srećom u delovima koji mene zanimaju (još i u SFRJ), problema takoreći da nema.
Širim haos!
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

superboss napisao:Mislim, koji razlog ima klinac od 16g da mrzi nekoga uopšte? Naravno da nemma nikakakav. Ali, vaspitanje je čudo.
To sve dolazi od kuce. Ajd kad sam otvorio dusu :) , leto pre, otisli na rucak kod te neke dece sa kojima smo se igrali tu na plazi. Pre nego sto smo krenuli da rucamo njihov otac krece sa molitvom koju zavrsava "boze oprosti nam sto za nasim stolom sede srpka deca." Pa od koga ce to dete da nauci nego od svog roditelja? To nisu ljudi koji su nas upoznali pre 5 minuta, moji su tu preko 50 godina letovali, deda i baba ziveli, a mesto je malo svi se znaju.
Odgovori