Sport
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Sport
Rutinski odradjeno. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Propustio prvi set, posle gledao kraj - bas ga je osurio.
Rodzer ispao, sad su mu svi putevi otvoreni ...
Rodzer ispao, sad su mu svi putevi otvoreni ...
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Juce je odigrao mec za pamcenje
. Nadal je prikazao odlicnu partiju, ali je Novak juce prosto leteo po terenu, a udarci su mu bili perfektni. Mec je izgledao kao da je video igrica u pitanju. Sa onakvom igrom, tesko da mu neko nesto moze 

Slažem se u potpunosti. Sam je odlučivao meč i bez obzira što je imao padova u meču, uglavnom pobedi onaj ko kontroliše meč. Statstika na kraju je očigledno pokazala ko je vodio igru, a ko pratio. Nadalovi poeni su bili Novakove greške, mada treba uzeti u obzir da je glavna odlika njegove igre, defanziva, pokrivanje čitavog terena i navlačenje protivnika na grešku.
Meni se čini da je ovo Nadalov lagan odlazak. Očigledno mora da menja igru sa kojom je imao svih ovih uspeha, ali to izgleda nije više igra za Top10 na ATP. Čak mi se čini da će Federer kasnije od njega u penziju.
Novak je priča za sebe. Čovek ne prestaje da napreduje, sad sve više igra na mreži, pri čemu ne oslabljuje ostale parametre. Ima odličan refleks i anticipaciju. Pravi dugačke korake, ne lomata se poterenu i kreće na lopte i pre nego što je protivnik udario lopticu. Ko zna gde su mu limiti, jer očigledno ni ovo nije to.
Meni se čini da je ovo Nadalov lagan odlazak. Očigledno mora da menja igru sa kojom je imao svih ovih uspeha, ali to izgleda nije više igra za Top10 na ATP. Čak mi se čini da će Federer kasnije od njega u penziju.
Novak je priča za sebe. Čovek ne prestaje da napreduje, sad sve više igra na mreži, pri čemu ne oslabljuje ostale parametre. Ima odličan refleks i anticipaciju. Pravi dugačke korake, ne lomata se poterenu i kreće na lopte i pre nego što je protivnik udario lopticu. Ko zna gde su mu limiti, jer očigledno ni ovo nije to.