Sinoc mi je crkao Nightbreaker dok sam vozio na autoputu,pa sam danas uzeo za kratka Philips Diamond (5000) i CRISTAL(4300) za duga , kao i Philips Xtreme za maglenke , jos ih nisam stavio pa re razmisljam da li da stavim Philips CRISTAL u maglenke a a Xtreme u duga ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Oko 80€. Bas me zanima rezultat te kombinacije - iliti slaganje boja
p.s. Narucen jos jedan set H7 DV sijalica da se nadje Kad je bal, nek je maskembal...
Slikacu auto pocetkom sledece nedelje, kad zavrsim i sa zatamnjivanjem stakala.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odlucio sam maglenke da ne diram, tj. ostavljam u njima originalne sijalice. Po magli zuto svetlo mnogo bolje radi posao od belog, a jedino tada koristim maglenke. Nalupao bih svakoga ko se frajerise po gradu sa ukljucenim maglenkama...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Polovina seljaka cak nije ni svesna da im radi samo jedna sijalica i da su smesni ko crtani film - ne retko kombinacija nekih totalno razdesenih xenona koji osvetljavaju terase visespratnica i maglenki sa sijalicama pijacarkama