Mene su možda snimili danas negde kod Zaječara.
Bio tronožac, kabl do pandura i pandur u ladovini sedeo na nekom balvanu.
Baš tu nisam jurcao, tako da i ako su snimili uveliko je u mandatnoj. Može da bude neko sitno prekoračenje.
Da se nadovezem na prethodno, od pocetka godine je otkriveno (i sankcionisano) oko 89.500 prekrsaja prekoracenja brzine, 56.000 nevezivanje sigurnosnog pojasa, 10.500 prekrsaja pesaka, 15.500 voznje pod dejstvom alkohola. Presretaci su do 1. juna kaznili skoro 7.000 vozaca sto je vise nego za celu proslu godinu. (kada je bilo oko 6.800 kazni).
6.000-20.000 i dva kaznena boda. Obično sude minimalnu kaznu. dakle 6000 (+500 din sudskih troškova) - znam to iz ličnog iskustva jer sam i sam nedavno "popio" tu kaznu, neki debil iz firme zaboravio da produži registraciju, nalepnica istekla pre dva dana, auto koji retko vozim (dobio zaduženje da ga vratim u BG) i eto belaja. Skinuše mi i tablice, a pošto je auto bio firmin još i kazna za firmu, kazna za odgovorno lice koje je potpisalo putni nalog, ma sto peripetija... A ko još gleda šta piše na nalepnici?
Retardirani stranac. Pokusava sve vreme da kao da mito policajcu koji ga nije ni trazio niti je hteo da uzme i onda to okrece da je policija korumpirana i da su oni trazili pare. Plus sto je arogantant i prepotentant. Policija je odradila svoj posao profesionalno, u Americi bi ga izvukli iz auta i stavili mu lisice samo tako.
jeste lik retard, ali milicajci su sramotno glupi, prvo ovaj majmun koji ne zna REC engleskog, a onda "chef-ica" sa tarzanskim kao pokusava da objasni nesto...
probao je da napravi pricu ni iz cega sigurno, ali definitivno nije pomoglo sto ovi debili ne znaju da mu objasne sta, kako i koliko placa...
btw kaznu je vec davno odradio sa ovim klipom, 650k view-ova