blaugrana napisao:
Sport
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Sport
@ bane valjevo (i ostali) : ocekivanja i prognoze za NBA finale?[/quote]
po meni, mislim da ce GSW doci do prstena, ekipa Clevlenda nije kompletna (zbog povreda) i tu vidim glavnu prednost GSW-a
po meni, mislim da ce GSW doci do prstena, ekipa Clevlenda nije kompletna (zbog povreda) i tu vidim glavnu prednost GSW-a
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Barsa realno bolja, nema šta, najbolji tim u Evropi trenutno, zasluženo su osvojili koliko god antipatični bili.
Žao mi je samo zbog Pirla i Bufona, kakvi su to majstori fudbala, milina je gledati ih...
Žao mi je samo zbog Pirla i Bufona, kakvi su to majstori fudbala, milina je gledati ih...
Bas sam slusao lika, msm da je sudija koji za ovu situaciju, kaze da je Pogba vec krenuo da pada unazad i zbog toga je sudijina odluka cista, bez obzira na "povlacenje" Alvesasebekkg napisao:Pa ovo ti nije egal situacija da mozes da uzmes kao kontra argument. Npr meni je cusno sto nisu dali zuti kada su mesija uhvatili za vrat u drugom poluvremenu iako je to bio "zar borbe".
Sto se tice penala za juve vise je bilo za sviranje nego ne. Iz razloga sto je alvesu ruka bila dosta iza tela sa jakim povlacenjem iako mu je telo otislo napred. Tako sam ja video .
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
steva_anya napisao:Meni je najvece iznenadjenje LS sto Celzi nije prosao PSG.
Bas je bila dobra ova sezona!
@ bane valjevo (i ostali) : ocekivanja i prognoze za NBA finale?
Vrlo verovatno se zavrsava u 5, moooooooozdaaaa u 6 utakmica, naravno pobedom GSW.
Igraci GSW su bas umorni i to se vidi, i po meni to je mozda jedina prilika Klivlenda da uradi nesto...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Bez Irvinga koji je zavrsio sezonu jako tesko.sebekkg napisao:Ja tipujem na klivlend.
BTW, navijam za GSW...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ritern je jako los. Pogotovo kad se lomi. To mora da popravi i da jace pritisne servis.
Konacno brejk...
Konacno brejk...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...