Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Mr.Rotor »

BMK i ta budala nikako ne mogu u isti koš.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

BMK, zvuci kao neka institucija :kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Pretraga na brzaka:

Pala je i Srebrenica A past ce i zepa Republiko Srpska Al’ ces biti lepa x2 Idemo dalje, idemo dalje Idemo srpski rode Idemo dalje, idemo dalje Sa Ratkom do slobode x2 Na redu je Bihac I Tuzla ce pasti Kad uzmemo Gorazde Baja ce da casti x2 Idemo dalje, idemo dalje Idemo srpski rode Idemo dalje, idemo dalje Sa Ratkom do slobode x2 Vratit ce mo Dinaru Gubin, Sajkovice I na kraju srpsko Sarajevo bit ce x2 Idemo dalje, idemo dalje Idemo srpski rode Idemo dalje, idemo dalje Sa Ratkom do slobode X2

Dobili smo Sipovo ali Drvar nismo Ajme nama ponovo bratstvo i jedinstvo Dobili smo koridor pored reke Save Ali nema Knina srbadije prave Dobili smo koridor pored reke Save Ali nema Knina srbadije prave Dobili smo Mrkonjic al’ Glavos je tudji Ej majko bozija ima l’ neko ludji Ej majko bozija ima l’ neko ludji Dobili smo koridor pored reke Save Ali nema Knina srbadije prave Dobili smo koridor pored reke Save Ali nema Knina srbadije prave Dali su nam Zepu bilo je problema Sta ce meni Srebrenica kad Dinare nema Dobili smo koridor pored reke Save Ali nema Knina srbadije prave Dobili smo koridor pored reke Save Ali nema Knina srbadije prave

Meni slicno jebiga. Mi nismo imali genocidne tvorevine poput Jasenovca, ali ne bi smeo da se zakunem da ih ovakvi ne bi opevavali sve u 16 da je suprotno.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Pre će biti sindrom, dijagnoza :D
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

A duet sa Borom Čorbom?
:)
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Jebem li ga, i BMK i Tompson su lansirani u ratu u skladu sa tadasnjim raspolozenjem, koje je bilo krvolocno u najmanju ruku. Ipak mi nesto znaci cinjenica da, dok tompson puni stadione, BMK u Srbiji moze da napuni ovecu kafanu.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Nema spora oko toga da u Hrvatskoj ima mnogo ljudi koji su (i dalje) opterećeni nacionalizmom. Ja se sa srpskim tablicama ne osećam prijatno kad prolazim, ne računajući Istru i okolinu. Ne mogu da kažem da mi se nešto desilo ili da bi se nešto desilo, ali ne bih rizikovao sa svojim autom.

Ono što bi trebalo da zabrine (koga god) su istraživanja koja otkrivaju kakav stav deca u Srbiji imaju prema susednim i ne tako susednim narodima, osobama drugačije orijentacije, odnos prema određenoj grupi zločina (konkretno silovanju), prisustvo nasilja i odsustvo solidarnosti i ljudskosti, što je naravno samo slika društva koje je u velikoj meri okrenuto nasilju i agresiji, trenutno specifičnim za podneblje. Da li će konkretno slušati BMK ili nešto drugo nije ni bitno kad već postoji takva matrica ponašanja.

I srpsko i hrvatsko su trenutno retrogradno okrenuta društva, čije se karakteristike razlikuju ali imaju isti rezultat - loš život građana, odnosno neispunjen potencijal kvaliteta života kakav bi na tom prostoru jednostavno morao da postoji.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Baja je bio popularan u RS i RSK... u Srbiji slabo, osim među izbeglicama. Beograđani su i 90ih slušali Magazin i Doris.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Kačio sam već, ali sad me podseti priča :D

I onda on jedan popularan, idol mladih, naloži gomilu omladine :)

https://www.youtube.com/watch?v=ylq4ruS8HiU
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Imamo mi mnogo bolje od BMK... DIREKTORI

:cool!: :cool!:

https://www.youtube.com/watch?v=WnL-59GhI4o
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ogradi se od sardzaja u postu, da te ne poistovete ljudi sa istim. Sto se svakako granici sa pravilima foruma.
fq400 napisao:Ono što bi trebalo da zabrine (koga god) su istraživanja koja otkrivaju kakav stav deca u Srbiji imaju prema susednim i ne tako susednim narodima, osobama drugačije orijentacije, odnos prema određenoj grupi zločina (konkretno silovanju), prisustvo nasilja i odsustvo solidarnosti i ljudskosti, što je naravno samo slika društva koje je u velikoj meri okrenuto nasilju i agresiji, trenutno specifičnim za podneblje. Da li će konkretno slušati BMK ili nešto drugo nije ni bitno kad već postoji takva matrica ponašanja.
:plusone: :bravo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Rakhil napisao:Jebem li ga, i BMK i Tompson su lansirani u ratu u skladu sa tadasnjim raspolozenjem, koje je bilo krvolocno u najmanju ruku. Ipak mi nesto znaci cinjenica da, dok tompson puni stadione, BMK u Srbiji moze da napuni ovecu kafanu.
:plusone:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

U vezi Thompsona i BMK... ja neku suštinski razliku u njihovim opusima ne vidim, osim onog koji proizilazi iz toga na koju se stranu krste. Pri tome jasno je da je Thompson mnogo ozbiljniji medijiski projekat iza koji je u tom trenutku odgovarao tamošnjoj državi odn vladajućoj partiji. Thompson se nije tu mnogo mešao u svoj posao nego radio šta mu se kaže i od toga jako lepo živi. BMK nije imao takvu zaleđinu. Pričam o opusu, ne o njima samima, ne poznajem ni jednog ni drugog.... srećom.
Floyd napisao:Baja je bio popularan u RS i RSK... u Srbiji slabo, osim među izbeglicama. Beograđani su i 90ih slušali Magazin i Doris.
Šta hoćeš, oboje su crnogorskog porekla. :kezo:

Šalu na stranu, ne želim ni da se setim onih koje su beograđani slušali tokom 90-ih. Sloši mi se momentalno. :thumbdown:
Dusan napisao:
fq400 napisao:Ono što bi trebalo da zabrine (koga god) su istraživanja koja otkrivaju kakav stav deca u Srbiji imaju prema susednim i ne tako susednim narodima, osobama drugačije orijentacije, odnos prema određenoj grupi zločina (konkretno silovanju), prisustvo nasilja i odsustvo solidarnosti i ljudskosti, što je naravno samo slika društva koje je u velikoj meri okrenuto nasilju i agresiji, trenutno specifičnim za podneblje. Da li će konkretno slušati BMK ili nešto drugo nije ni bitno kad već postoji takva matrica ponašanja.
:plusone: :bravo:
+2. Čitao sam malopre o takvom istaživanju. Poražavajuće. :thumbdown:

Edit: Hteo sam da ga postavim i sad ga nema u historyju. Jbg. :glavomuzid:
Poslednja izmena od methane.master u 07 Jun 2015, 22:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ima šanse za budućnost :)

Slika
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ja bih samo želeo da se zahvalim našoj Policiji, i celokupnom birokratskom aparatu.

Ne bih želeo više da dužim, ali parafraziraću, svima koji su imali posla sa našom birokratijom, njima ni pakao neće teško pasti.

Hvala Vam svima na divnom i ispunjenom nedeljnom danu, dabogda pocrkali od gladi...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori