Dobro veče
Re: Dobro veče
Ako si vadio već neki sličan dokument, npr. pasoš ili vozačku, onda ti slika nije potrebna. Uzmu tu, imaju je snimljenu negde.
Tako su meni uradili, kada sam produžavao vozačku.
Jel imam ikakav benefit od te lične karte sa čipom, treba da je menjam uskoro?
Radije bih uzeo onu bez, kada mi treba kopija, da se ne smaram, ko ima čitač ko nema ...
Tako su meni uradili, kada sam produžavao vozačku.
Jel imam ikakav benefit od te lične karte sa čipom, treba da je menjam uskoro?
Radije bih uzeo onu bez, kada mi treba kopija, da se ne smaram, ko ima čitač ko nema ...
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
@Uros,Ne treba ti nista. Samo odes sa starom licnom i mislim da popunjavas neki obrazac i uplatnica. Sva dokumenta (izvodi) su skenirani i pristupaju im u bazi podataka. Isto vazi i za fotografiju (koriste istu i za pasos, licnu kartu, vozacku). Za divno cudo, setili se u 21. veku da iskoriste racunar.
@Nikaragva, uzmi sa cipom. Mozda ces nekada hteti da zakazes nesto preko e-uprave a to moze samo sa licnom koja ima cip.
@Nikaragva, uzmi sa cipom. Mozda ces nekada hteti da zakazes nesto preko e-uprave a to moze samo sa licnom koja ima cip.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja sam produžavao i koliko se sećam ništa mi nisu tražili osim stare LK i uplatinica. Naravno opet te slikaju i skeniraju prst.
Širim haos!
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Opet slikaju i otisak? Zanimljivo. Kada je supruga produzavala, nista nisu trazili, samo staru licnu i uplatnicu. Ma kod njih nikad nisi nacisto.
- methane.master
Meni je bila istekla bukvalno 2 dana. Sad dal' je zbog toga, dal' i inače tako rade ne bih znao.
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Hvala. Jel to beše mogu u bilo kojoj PU ili samo na opštini prebivališta? Mislim da sam prvi put vadio na Vračaru zajedno sa pasošem jer smo tamo navatali neku vezu kad je bila frka za novi sošpa.
- methane.master
Mislim da može bilo gde na teritoriji grada. Ja sam kod nas išao. Trebalo bi da možeš da predaš i na BK, sad rade duže, a podiže se dole u SUP NBG.
Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Prosle godine su meni ponovo uzimali otiske i ponovo su me slikali, zbog crno-belih slika.Dzoni_m napisao:Opet slikaju i otisak? Zanimljivo. Kada je supruga produzavala, nista nisu trazili, samo staru licnu i uplatnicu. Ma kod njih nikad nisi nacisto.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Takodje, jos se ja nadao staroj slici, otisao ujutru krmeljiv i slepljene kose,
slika u novoj lk

Srbija je po tom pitanju još i naprednaDzoni_m napisao:Za divno cudo, setili se u 21. veku da iskoriste racunar.

Ima daleko bogatijih i razvijenijih koje nemaju LK sa čipom a neke uopšte i nemaju LK kao dokument.
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Svima koji su ove i prošle vadili nove su uzimali otiske i slikali opet, a pored toga samo overene uplatniceKuzmanovic napisao:Prosle godine su meni ponovo uzimali otiske i ponovo su me slikali, zbog crno-belih slika.Dzoni_m napisao:Opet slikaju i otisak? Zanimljivo. Kada je supruga produzavala, nista nisu trazili, samo staru licnu i uplatnicu. Ma kod njih nikad nisi nacisto.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mene su pitali hoću li da se slikam da bih promenio sliku, ja rekoh da neću i da ostane stara i tako su uradili.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Idem ovde u PU Savski venac, kako obaveštavaju da je gotova LK?
- methane.master
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja nisam imao takvu mogucnost, bas sam pitao za to.starac vujadin napisao:Mene su pitali hoću li da se slikam da bih promenio sliku, ja rekoh da neću i da ostane stara i tako su uradili.
A sto se tice podizanja LK, ne obavestavaju, samo ti kazu dodji za 10ak dana.