Ka' ce ovo moci da se kupi kod nas i koliko evrica za model sa osnovnom opremom [servo, klima, abs, podizaci, muzika, daljinsko zakljucavanje, 4 er bega]??
Sestri se svidja, uskoro treba da uzme jos jedan auto pa je ovaj vec sada u uzem izboru.
Meni se dopada. Mozda je mogao malo "misicavije" da izgleda.
Ako ćemo iskreno, ja mislim da će verzija sa 1.3mjet motorom i srednjim paketom opreme biti oko 16-18k evrića... U slučaju da ne bude subvencije... A neće...
u tom slucaju mogu odma' da ga salju u italiju, ne moraju ni da se trude ovde da ga prodaju. nama treba auto a ne statusni simbol, ako fiat uopste to moze i biti.
Pa poenta priče nije da se pravi auto za naše tržište, nego auto koji će se što više prodavati po svetu. Šta bi bilo sa Škodom da je pravila automobile samo za Češku. Prsli bi ko šišarka.
ma znam, ali tako bi opet trebali da za ljude u srbiji imali povoljniju ponudu, ne kao sto je vlada radila sa punticem, 200% cena pa udare 1000e popust, kao dobri i opet zarade i djinkic i ostali, da ne duzim, da daju nama realnu cenu, a ne neku sminkersku, koju realno ne mozemo da platimo.
Klasični fiat 500 sa 1.3 dizelom je 15 500 evra... A on je izašao 2007 godine, znači ovaj novi će u startu biti skuplji barem 2 hiljade, minimum. Skoro sam siguran da subvencija neće biti...